Blog

Koningsdag

Koningsdag is in zicht …

Op vrijdag 27 april is het zover: Koningsdag 2018! Overal in Nederland worden er dan weer feestelijke activiteiten georganiseerd. Bent u nog op zoek naar materialen of leuke attracties, springkussens of spelletjes voor Koningsdag? Bij Heesbeen hebben we het voor u! Bekijk gauw ons aanbod en bestel direct!

Lees meer
Base Jump Jungle 3

Koningsspelen met de kinderen

Het is het weer bijna zover: Koningsdag! De dag waarop heel Nederland oranje kleurt. Ook op vele scholen wordt Koningsdag goed gevierd door mee te doen aan de Koningsspelen op vrijdag 20 april. Tijdens deze dag worden er diverse oranje attracties en spelletjes klaargezet, zodat kinderen zich lekker kunnen uitleven. Bent u nog op zoek naar diverse oranje attracties en/of accessoires? Dan helpen we u daar graag bij!Samen met u zorgen we voor een onvergetelijke Koningsdag.

Lees meer
Evenementenbegeleider

Gezocht: Evenementenbegeleider

Ben jij de gemotiveerde en enthousiaste evenementenbegeleider waar wij naar op zoek zijn? Houd je daarnaast van afwisselende tijden en vind je het leuk om met kinderen te werken? Dan is deze functie ideaal voor jou!

Lees meer

Open dag Eindhoven: zondag 15 april

Op zondag 15 april hebben wij in Eindhoven een open dag georganiseerd voor de liefhebbers die houden van attracties, springen, klimmen en nog veel meer leuke speeltjes! Kom gerust langs en test gratis samen met de kinderen de nieuwste attracties uit! Lees snel verder voor meer informatie over de open dag in Eindhoven!

Lees meer
Jungle Jumping Balls

Nieuw bij Heesbeen: themapakketten

Vanaf nu biedt Heesbeen complete themapakketten aan, waardoor u verzekerd bent van een all-inclusive evenement afgestemd op een thema. Ideaal, want zo hoeft u niet alle attracties los te bestellen, maar heeft u gelijk een totaalpakket!

Lees meer

Gezocht: Enthousiaste evenementenbegeleiders!

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan en houd je van aanpakken? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde evenementenbegeleiders voor in het weekend en tijdens de vakantie en feestdagen! Echt iets voor jou? Lees dan snel verder!

Lees meer
Heesbeen nieuwe website

Onze vernieuwde website!

Met trots presenteren wij u onze vernieuwde website! De website heeft een nieuwe uitstraling gekregen die overzichtelijk en kleurrijk is opgebouwd. Via onze nieuwe website willen wij onze klanten nog beter te woord staan over onze diensten en attracties.

Lees meer
discokussen

Nieuwe voorjaarsattracties bij Heesbeen!

Heesbeen is weer helemaal klaar voor het voorjaar! Wij hebben nieuwe voorjaarsattracties toegevoegd aan ons assortiment, zodat u echt kunt genieten van het voorjaar. Dus wilt u eens wat anders, kijk dan eens naar onze nieuwe aanwinsten! Lees snel verder voor de verschillende soorten attracties.

Lees meer