Evenementen

Voor echt winterfun gaat u tijdens de kerstvakantie naar het VTC Sport Planet! Vanaf 3 januari tot en met 6 januari kunt u met uw (klein)kinderen terecht in Vrijetijdscentrum Best voor 4000 m2 met de leukste attracties. Komt u ook? 

Ultiem speelplezier tijdens de kerstvakantie

Tijdens het VTC Sport Planet zijn er de leukste sport- en spelattracties voor kinderen tussen de 6 en 16 jaar, zoals voetballen, bowlen, trampoline springen en nog veel meer! Daarnaast is er ook een aparte kinderhoek voor de allerkleinsten. 

Openingstijden

VTC Sport Planet winterfun is dagelijks geopend: 
- Ochtend: 10:00 – 13:00 uur 
- Middag: 13:30 – 16:30 uur 
Parkeren is gratis! 

Entree en ticket: Reserveren is verplicht!

Voor kinderen betaalt u € 9,50 per persoon, per dagdeel. Voor de volwassenen is de entree € 5,00 per persoon inclusief één consumptie. Het is verplicht om uw kaartje van tevoren te reserveren. Dit kunt u doen door te bellen naar 0499 - 39 72 97 of een mailtje te sturen naar info@vtcbest.nl.

Disco avonden

Naast VTC Sport Planet winterfun, hebben we ’s avonds ook de VTC Sports Planet disco avonden. Vanaf dinsdag 2 januari tot en met vrijdag 5 januari is het elke avond van 17:30 – 20:30 uur disco avond! De entree voor kinderen tot en met 16 jaar is € 9,50 per persoon en voor volwassenen is het € 5,00 per persoon inclusief één consumptie. Ook van tevoren reserveren is hier verplicht! 

Bent u erbij?

Heeft u interesse in VTC Sports Planet winterfun of VTC Sports Planet disco avonden? Reserveer dan direct uw tickets en laat op Facebook weten dat u aanwezig bent! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact op. 


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heesbeen Kerst Kidsfestijn Mierlo

Bent u vorig jaar aanwezig geweest tijdens ons Heesbeen Kerst Kidsfestijn Mierlo? Dan hebben we goed nieuws: Ook dit jaar houden wij weer het Heesbeen Kerst Kidsfestijn Mierlo in De Brug Active. Vanaf 23 december 2017 tot en met 5 januari 2018 kunt u weer met uw (klein)kinderen terecht voor het grootste speelplezier!

Ultiem speelplezier tijdens de kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie is de huidige zaal in De Brug Active helemaal omgetoverd tot een groot speelparadijs voor kinderen. De zaal staat vol met de leukste speelkussens en attracties om op te klimmen, glijden en klauteren. Uw kinderen of kleinkinderen kunnen de hele dag springen, spelen en plezier hebben. Uiteraard zijn onze attracties in het winterse thema!

Openingstijden

Het Heesbeen Kerst Kidsfestijn is van zaterdag 23 december tot en met vrijdag 5 januari en is dagelijks geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur. Met uitzondering van de volgende dagen:
- 1e kerstdag en 1 januari: gesloten
- 2e kerstdag: geopend van 11:00 tot 16:00 uur

Tickets en entree

Voor kinderen vanaf 1 jaar is de entreeprijs € 7,50 per persoon. Het Heesbeen Kerst Kidsfestijn is geschikt voor kinderen tussen de 1 en 12 jaar. Voor volwassene is de entree gratis. De tickets zijn verkrijgbaar bij de kassa.

Locatie en faciliteiten

Het Heesbeen Kerst Kidsfestijn wordt gehouden in De Burg Active, Arkweg 3-17 in Mierlo. U kunt daar eenvoudig gratis parkeren en onbeperkt gebruik maken van gratis Wifi.

Komt u naar het Kerst Kidsfestijn?

Bent u van plan om naar ons Kerst Kidsfestijn te komen met uw(klein)kinderen of heeft u interesse? Ga dan naar de evenementenpagina en laat weten of u erbij bent! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact op.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het Heesbeen Kidsfestijn,

Tovert bestaande ruimtes om tot een tijdelijke complete speeltuin. Afhankelijk van de locatie en leeftijd van de verwachte bezoekers plaatst Heesbeen uit hun grote verhuurassortiment  diverse attracties. Dit kan zowel indoor als outdoor en in grote en kleine locaties.


De Heesbeen promotiefilm geeft een goed beeld hoe dit in zijn werk gaat. Schoolvakanties, lange weekenden en woensdag middagen zijn uiterst geschikt om een goed rendement te halen uit uw locatie.


Bent u beheerder  van een Tennis/sport hal, leegstaande bedrijfspand of omheinde outdoor locatie met een recreatieve bestemming. Neem dan contact met ons op! Zonder financiële investering maken wij samen een Kidsfestijn op uw locatie. Alle attracties zijn snel op en af te bouwen, zodat de ruimte flexibel ingezet kan worden. In het weekend kinderfeestjes met leuke attracties en maandag weer gewoon de tennisles.


Het Heesbeen Kidsfestijn haalt meer rendement uit uw bestaande ruimte!!  

Nodig ons uit voor een locatie bezoek en wij bekijken samen de mogelijkheden.