De leukste binnenspeeltuin van Nederland!

Nu het buiten weer kouder wordt en de kans groot is dat kinderfeestje buiten verstoord worden door regen, is onze binnenspeeltuin weer geopend! Dit heuse attractiepark is open vanaf 19 oktober tot 16 februari en heeft plek voor maximaal 15 kinderen en 5 begeleiders. De kinderen kunnen maar liefst 3 uur spelen op elke dag van de week. Organiseer daarom het leukste kinderfeestje van het jaar bij Heesbeen Attractieverhuur. Lees hier meer over onze binnenspeeltuin!

Diverse binnen attracties

Ons binnenruimte vol attracties is geschikt voor kinderen tot 12 jaar en boekt u exclusief voor uw groep. U bent er dus zeker van dat uw kinderen alleen in het gezelschap zijn van hun eigen vriendjes en vriendinnetjes. Maar let op, neem genoeg springsokken mee, want al onze attracties mogen alleen betreden worden door kinderen met anti-slipsokken om het voor iedereen veilig en hygiënisch te houden. Heeft u geen springsokken? Dan kunt u ze bij ons voor €3,- per paar aanschaffen. De attracties staan binnen in een afgesloten ruimte waar het niet te warm is voor de drukke, spelende kinderen. Gaat u stilzitten als begeleiding? Dan raden we u aan om een vestje mee te nemen.

 

 

Een verjaardag om niet te vergeten

In onze binnenspeeltuin vindt u diverse springkussens, hindernisbanen en interactieve spellen zodat iedereen zich urenlang kan vermaken en nieuwe attracties kan ontdekken. Wilt u graag bij ons een ochtend of middag reserveren voor een verjaardag of andere feestelijke gelegenheid? Laat de kids dan 3 uur razen in de leukste binnenspeeltuin van Nederland! U kunt bij ons 3 uur reserveren voor €125,- en op woensdag- en vrijdagmiddag voor 145,-.

Veiligheid voorop

Uiteraard kunt u reserveringen altijd, om welke reden dan ook, kosteloos verzetten naar een andere datum. Echter is het niet mogelijk om eerder te komen of later te vertrekken dan de afgesproken tijden doordat wij vastzitten aan een strak schema met het wisselen van de volgende groep. In onze binnenspeeltuin staat de veiligheid voorop: al onze attracties voldoen aan de wettelijke veiligheidseisen. Heesbeen kan op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen of schade.

Wat kunt u zelf meenemen?

Komt u met uw gezelschap een middag vol pret beleven in onze binnenruimte vol leuke attracties? Denk er dan aan om zelf eten en drinken mee te nemen, wij hebben namelijk geen horeca-vergunning. Heeft u geen tijd om broodjes te smeren voor de kids? Cafetaria Vinnie’s, waar u een heerlijke Feestbox kunt bestellen, zit slechts op 5 minuten rijden. Bent u van plan om bij ons een hapje te eten? Neem dan een tafelkleed van 2×2 meter mee en laat de ruimte veegschoon achter. Neem een afvalzakje mee voor de restjes zodat u geen afval achterlaat. Uiteraard hebben we een schoon toilet, en we beschikken over een kleine keuken met een combi-oven zodat u ook eten warm kunt maken.

Een middag vol plezier, ook in hartje winter

Organiseer het leukste kinderfeestje van het jaar en bezoek de binnenspeeltuin van Heesbeen Attractieverhuur! Wilt u meer weten over de mogelijkheden of onze attracties? Neem dan gerust contact met ons op. Snel reserveren? Stuur dan een app met uw datum en tijd naar voorkeur naar 06-51050112. Let erop dat elke aanwezige op de dag zelf vrij is van klachten en zich aan de geldende RIVM-richtlijnen houdt. We verwelkomen jullie gezelschap graag voor een middag vol pret en spelletjes!