Heesbeen Privé Attractiepark

Zoekt u een mogelijkheid om toch nog iets leuks met uw gezin te doen in deze tijden? Heesbeen biedt u een dagje uit met uw gezin in uw eigen privé Attractiepark! Heeft u altijd al een attractiepark voor uzelf willen hebben? Dat kan! Wij stellen ons afgesloten terrein voor u beschikbaar om met uw gezin te ontspannen in het Heesbeen privé Attractiepark.

Voor het eigen gezin

Het privé Attractiepark is er voor het eigen gezin waarmee u onder één dak woont. In totaal is er plek voor twee volwassenen met maximaal 6 kinderen, met in achtneming van de RIVM norm. Het Attractiepark is geschikt voor alle leeftijden van 0 tot 99 jaar. U kunt 2 uur lang spelen en genieten van diverse spellen!

Diverse speelzones

Het attractiepark is ingedeeld in vier speelzones met verschillende spellen. Er is een speciale zone ingericht voor peuters en kleuters met daarin een draaimolen, ballenbak en de Draaibus. Daarnaast hebben we een Wipe out parcours opgezet met opblaasattracties, geschikt voor jong en oud. De derde speelzone bestaat uit de super attracties met een klimwand van 10 meter hoog, de Bungee trampoline en de Girospace, speciaal voor de grote waaghalzen. Voor deze attractie moet u wel minstens 1,60 m lang zijn. De laatste speelzone bevindt zich binnen, waar u reuze familiespellen vindt voor alle leeftijden en een luchtkussen voor de kleintjes.

Veiligheid voorop

Ook in ons privé Attractiepark staat de veiligheid voorop. Al onze attracties voldoen aan de wettelijke veiligheidseisen. Deze worden grondig gereinigd en contactplekken worden ontsmet om besmetting te voorkomen. U mag de attracties uitsluitend betreden met springsokken, dat zijn sokken met een antislip. U kunt de springsokken bij ons verkrijgen voor € 3,- per paar. Dit is voor zowel de hygiëne als de veiligheid. Het complete attractiepark is op afgesloten terrein en uitsluitend voor uw eigen gezin waarmee u onder één dak woont. Iedereen is ook verplicht om zich aan de gelende RIVM richtlijnen te houden en vrij te zijn van klachten. Heesbeen is ook op geen enkele manier aansprakelijk voor ongevallen of schade.

Genieten van uw eigen attractiepark?

Wilt u er eens uit met uw gezin en een echt attractiepark helemaal voor uw eigen gezin hebben? Bij Heesbeen krijgt u deze unieke mogelijkheid! We zijn elke dag geopend, reserveren is verplicht en kan via 0622495051. Voor twee uur spelen met uw gezin betaalt u doordeweeks € 60,- en in het weekend € 75,-. Voor de optie met overnachting betaalt u € 249,-. Wilt u deze bijzondere ervaring met uw gezin? Reserveer dan direct! Voor meer informatie of vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen.