Nieuws

opblaasbare kerstman

Ho ho ho! Grijp de aandacht met onze kerstman!

Organiseert u deze kerst een evenement, show of feest die wel extra mag opvallen? Creëer dan een echte eye catcher met onze 4,5 meter hoge opblaasbare kerstman! Deze enorm leuke publiekstrekker kunt u niet missen en brengt iedereen al in de sferen voordat ze ook maar binnen zijn. Kerst is de perfecte tijd van het jaar om een stapje verder te gaan qua versieringen. En dat doet u op een onvergetelijke manier met de kerstman van Heesbeen!

Lees meer
pakket winter wonderland

Op zoek naar een echt winter wonderland?

Organiseert u deze winter een evenement en wilt u uw gasten helemaal meenemen in de winterse sferen? Huur dan ons Themapakket Winter Wonderland! Bij dit unieke pakket kunt u kiezen uit drie attracties, zodat u uw bestelling precies naar eigen wens in kunt vullen. Hieronder lichten we de verschillende opties voor u uit!

Lees meer
Wervelwindmachine luxe

De Wervelwindmachine van Heesbeen!

Onze Wervelwindmachine Luxe is één van de vele topattracties die we hebben. De Cash Box, of Cash Twister, is ideaal inzetbaar als promotieactiviteit op beurzen en exposities ter aanvulling van uw stand. Dankzij deze wervelwindmachine kunt u prijzen weggeven en extra aandacht vragen voor uw stand op een leuke, actieve manier. Lees hier meer over deze eyecatcher en wat Heesbeen voor u kan betekenen.

Lees meer
wk attractie

Met Heesbeen scoort u tijdens het WK!

We kunnen eind dit jaar weer genieten van het WK! De 22e editie van het WK vindt plaats in Qatar en begint op 20 november en loopt tot 18 december. Rondom de Nederlandse wedstrijden vindt er veel feest plaats en wordt er volop samen genoten door jong en oud. Zou u graag een leuk evenement of feestje willen organiseren tijdens één van de Nederlandse wedstrijden? Dan heeft Heesbeen veel leuke spellen, attracties en aankleding voor u! Reserveer uw gewenste items op tijd zodat u uw gasten gegarandeerd verrast met een leuke middag, geheel in thema.

Lees meer
Piratenbaan

We hebben weer nieuwe thema’s voor hindernisbanen!

Bij Heesbeen zijn we altijd bezig met het bedenken van nieuwe attracties, thema’s en spellen zodat we voor iedereen een onvergetelijke dag kunnen verzorgen. We zitten niet stil en hebben voor het hoogseizoen in 2023 alweer nieuwe thema hindernisbanen ontwikkeld. Zo kunt u een hindernisbaan bij ons huren die naadloos bij het thema en de gewenste sfeer van uw viering past en uw gasten echt verrast. We stellen u hier graag voor aan onze nieuwe modellen!

Lees meer
binnenspeeltuin

De leukste binnenspeeltuin van Nederland!

Nu het buiten weer kouder wordt en de kans groot is dat kinderfeestje buiten verstoord worden door regen, is onze binnenspeeltuin weer geopend! Dit heuse attractiepark is open vanaf 19 oktober tot 16 februari en heeft plek voor maximaal 15 kinderen en 5 begeleiders. De kinderen kunnen maar liefst 3 uur spelen op elke dag van de week. Organiseer daarom het leukste kinderfeestje van het jaar bij Heesbeen Attractieverhuur. Lees hier meer over onze binnenspeeltuin!

Lees meer
duurzaam

Heesbeen wordt steeds duurzamer!

Bij Heesbeen zijn we elke dag bezig met het verhuren van de leukste attracties, promoties en andere benodigdheden voor diverse evenementen. Om dit verantwoord te kunnen blijven doen waren ook wij op zoek naar oplossingen en bewustere keuzes. Doordat wij veel attracties vervoeren vinden we het belangrijk om ons hierop aan te passen en een steentje bij te dragen tegen de emissie uitstoot. Het begin naar het worden van een duurzamer bedrijf is gemaakt!

Lees meer
lasergame

Lasergamen: huur deze populaire activiteit bij Heesbeen!

Bent u nog op zoek naar een actief, leuk en ontzettend populaire activiteit voor op uw volgende evenement, verjaardagsfeest of teamuitje? Heesbeen heeft dé oplossing voor u. Bij ons kunt u alles huren voor een geweldige lasergame! Huur onze lasergame uitsluitend in combinatie met het opblaasbare doolhof en bezorg uw gasten, collega’s of vrienden en familie gegarandeerd een leuke middag.

Lees meer
boerderijdag attractie

Wees klaar voor uw gasten op Boerderijdag!

Elk jaar vinden er twee Boerderijdagen plaats door heel het land. Tijdens deze dagen kunnen bezoekers tussen 10:00 en 16:00 terecht bij boerderijen om te zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Voor kinderen hartstikke leuk, want waar komt nu precies de melk en kaas vandaan die we elke dag op tafel zetten? Organiseert u iets op Boerderijdag? Maak er dan echt iets speciaals van voor uw bezoekers en huur leuke attracties bij Heesbeen!

Lees meer