Nieuws

heesbeen flyer

VTC Sports Planet Summer fun

Voor echte summer fun gaat u tijdens de zomervakantie naar het VTC Sport Planet! Vanaf 9 juli tot en met 10 augustus kunt u samen met uw (klein)kinderen terecht in Vrijetijdscentrum Best met de leukste attracties van Heesbeen. Ideaal voor ouders en kinderen die geen vakantie gepland hebben. Komt u ook langs?

Lees meer
themapakket air adventure

Themapakket: Air Adventure

Bent u op zoek naar topattracties die zorgen voor avontuur bij de kinderen tijdens een feestje of evenement? Dan is het themapakket Air Adventure ideaal voor uw gelegenheid! Dit themapakket is geschikt voor de echte avontuurliefhebbers vanaf 12 jaar. Laat de kinderen genieten van deze prachtige en avontuurlijke attracties, terwijl u toekijkt met een heerlijk hapje en drankje. Lees snel verder voor de diverse attracties die zijn inbegrepen in dit pakket.

Lees meer
geboorte

Binnenkort een kraamfeestje organiseren?

Wilt u een kraamfeestje geven voor de geboorte van uw zoon of dochter? Een soort van welkomstparty voor de kleine met leuke en mooie versieringen waarbij al uw vrienden en familieleden langskomen om uw kleintje te zien. Maak deze feestelijke en mooie gelegenheid nog mooier met onze diverse partyverhuur materialen. Denk hierbij aan een geboortebord en slingers. Lees snel verder voor onze verschillende party materialen voor de geboorte van uw kind!

Lees meer
afhaal filialen

Onze afhaal filialen en nieuwe filiaal

Heeft u onlangs een springkussen besteld? Of wilt u nog een springkussen bestellen en deze zelf ophalen? Dat is uiteraard mogelijk bij Heesbeen! Zo bespaart u kosten en kunt u zelf uw springkussen afhalen en weer terugbrengen. Wij hebben voor onze klanten in de buurt afhaal filialen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven, maar daarnaast hebben we nog andere afhaal filialen in omgeving Utrecht, Tilburg, Breda en Nijmegen. En sinds kort ook een nieuw filiaal in Land van Heusden/Altena!

Lees meer
Tenten

Tenten voor uw evenement

Heeft u binnenkort een evenement waarbij u graag een feesttent wilt huren? Dan bent u bij Heesbeen aan het juiste adres! Heesbeen levert verschillende soorten tenten voor uw evenement, feestje of verjaardag.

Lees meer

Themapakket: Jungle World

Vanaf nu biedt Heesbeen complete themapakketten aan, waardoor u verzekerd bent van een all-inclusive evenement. Wij hebben het Jungle World pakket waarbij kinderen kunnen genieten van diverse attracties met deze thema. Lees snel verder voor de attracties in dit pakket!

Lees meer
Bungee Trampoline

Bungee Trampoline

Organiseert u binnenkort een evenement voor kinderen? En bent u nog op zoek naar entertainment en vermaakt voor de kinderen? Dan is de Bungee Trampoline van Heesbeen ideaal voor u! Zorg voor een kick bij de kinderen voor extra veel plezier!

Lees meer
Inflatableroller

Inflatableroller: springkussens eenvoudig oprollen

Het zomerseizoen komt er weer aan dat betekent dat we overal steeds meer springkussens zullen zien. Dat is heel leuk, maar heeft ook een nadeel. Het is namelijk erg lastig om de zware attracties zelf op een strakke manier op te rollen. Gelukkig biedt Heesbeen de oplossing: de Inflatableroller. Met behulp van de Inflatableroller kunt u eenvoudig met z’n tweeën het luchtkussen netjes en strak oprollen. Interesse? Lees dan snel verder!

Lees meer
Koningsdag

Koningsdag is in zicht …

Op vrijdag 27 april is het zover: Koningsdag 2018! Overal in Nederland worden er dan weer feestelijke activiteiten georganiseerd. Bent u nog op zoek naar materialen of leuke attracties, springkussens of spelletjes voor Koningsdag? Bij Heesbeen hebben we het voor u! Bekijk gauw ons aanbod en bestel direct!

Lees meer