Nieuws

Unieke draaibus

Uniek speelplezier met de draaibus!

Gaat u binnenkort een feestje voor kinderen organiseren en bent u op zoek naar een unieke attractie? Dan heeft Heesbeen de ideale oplossing! In ons assortiment vindt u de draaibus, een speciale variant op de draaimolen. Geef de kinderen een nieuwe ervaring en wees verzekerd van plezier!

Lees meer
Levend tafelvoetbalspel

Het levend tafelvoetbalspel

Organiseert u een evenement en bent u nog op zoek naar vermaak? Dan is het levend tafelvoetbalspel van Heesbeen misschien wat voor u. Met het levend tafelvoetbalspel heeft u een originele en actieve attractie voor tijdens uw evenement.

Lees meer
Opblaaslabyrint

Origineel potje lasergame in een opblaaslabyrint!

Bent u op zoek naar een attractie met verschillende mogelijkheden? Dan heeft Heesbeen nu de ideale optie voor uw feestje of evenement! Wat dacht u van lasergamen in een opblaasbaar labyrint? Speel een uniek potje lasergame in de donkere kamers van het labyrint en verrijk uw feestje met een prachtige speelervaring.

Lees meer
draaimolen

Genieten van diverse soorten draaimolens

Geeft u binnenkort een feestje of organiseert u een evenement, waarbij u de kinderen wilt verblijden met leuke, moderne en unieke draaimolens? Dan biedt Heesbeen de oplossing voor u! Wij hebben prachtige draaimolens in ons assortiment met ieder zijn unieke uitstraling. Ook zijn er zowel grote draaimolens als kleine draaimolens aanwezig. Wij lichten onze draaimolens graag toe aan u.

Lees meer
heesbeen flyer

VTC Sports Planet Summer fun

Voor echte summer fun gaat u tijdens de zomervakantie naar het VTC Sport Planet! Vanaf 9 juli tot en met 10 augustus kunt u samen met uw (klein)kinderen terecht in Vrijetijdscentrum Best met de leukste attracties van Heesbeen. Ideaal voor ouders en kinderen die geen vakantie gepland hebben. Komt u ook langs?

Lees meer
themapakket air adventure

Themapakket: Air Adventure

Bent u op zoek naar topattracties die zorgen voor avontuur bij de kinderen tijdens een feestje of evenement? Dan is het themapakket Air Adventure ideaal voor uw gelegenheid! Dit themapakket is geschikt voor de echte avontuurliefhebbers vanaf 12 jaar. Laat de kinderen genieten van deze prachtige en avontuurlijke attracties, terwijl u toekijkt met een heerlijk hapje en drankje. Lees snel verder voor de diverse attracties die zijn inbegrepen in dit pakket.

Lees meer
geboorte

Binnenkort een kraamfeestje organiseren?

Wilt u een kraamfeestje geven voor de geboorte van uw zoon of dochter? Een soort van welkomstparty voor de kleine met leuke en mooie versieringen waarbij al uw vrienden en familieleden langskomen om uw kleintje te zien. Maak deze feestelijke en mooie gelegenheid nog mooier met onze diverse partyverhuur materialen. Denk hierbij aan een geboortebord en slingers. Lees snel verder voor onze verschillende party materialen voor de geboorte van uw kind!

Lees meer
afhaal filialen

Onze afhaal filialen en nieuwe filiaal

Heeft u onlangs een springkussen besteld? Of wilt u nog een springkussen bestellen en deze zelf ophalen? Dat is uiteraard mogelijk bij Heesbeen! Zo bespaart u kosten en kunt u zelf uw springkussen afhalen en weer terugbrengen. Wij hebben voor onze klanten in de buurt afhaal filialen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven, maar daarnaast hebben we nog andere afhaal filialen in omgeving Utrecht, Tilburg, Breda en Nijmegen. En sinds kort ook een nieuw filiaal in Land van Heusden/Altena!

Lees meer
Tenten

Tenten voor uw evenement

Heeft u binnenkort een evenement waarbij u graag een feesttent wilt huren? Dan bent u bij Heesbeen aan het juiste adres! Heesbeen levert verschillende soorten tenten voor uw evenement, feestje of verjaardag.

Lees meer