fbpx

Nieuws

Aquarium Sea Life

Aquarium Sea World

Bent u op zoek naar een attractie waar kinderen zich naar hartenlust in kunnen vermaken? Dan heeft Heesbeen nu de ideale attractie voor uw feestje of evenement. In het Aquarium Sea World kunnen kinderen uren verblijven zonder zich te vervelen. Met dit multifunctionele springkussen heeft u een topattractie voor uw evenement.

Lees meer

Korting voor meerdaagse evenementen

Organiseert u een meerdaags evenement en zoekt u nog naar een geschikte attractie om het publiek mee te vermaken? Bij Heesbeen krijgt u nu korting wanneer u kiest voor een langere huurperiode. Zo kunt u voordelig uw attractie een paar dagen laten staan.

Lees meer
Ballenbad Speelwagen

Ballenbad Speelwagen

Organiseert u een evenement of feestje en bent u nog op zoek naar vermaak voor de kinderen? Dan heeft Heesbeen de oplossing voor u. De Ballenbad Speelwagen is namelijk het ideale speelparadijs voor jonge kids.

Lees meer
Hindernisbaan Piraat

Themapakket: Piratenland

Wilt u graag een evenement of feestje waarbij de kinderen kunnen genieten van verschillende attracties? Dan heeft Heesbeen voor u een fantastisch themapakket met avontuurlijke attracties. Het Piratenland pakket verzekert u van een geslaagd feest waarbij de kinderen de hele dag kunnen genieten van alle attracties in een piratenthema. Lees snel verder welke attracties u krijgt met dit pakket!

Lees meer
Veiling Heesbeen

Veiling Heesbeen wegens vernieuwing assortiment

Wij zijn bezig met de vernieuwing van ons assortiment en willen ruimte vrij maken voor nieuwe attracties. Daarom houden wij een veiling! Bent u geïnteresseerd in attracties, kostuums of accessoires voor verschillende attracties? Neem dan eens een kijkje bij onze online veiling. Wie weet zit er wel wat voor u tussen.

Lees meer
Waterattractie Tobbedansbaan

Zomerpret met onze waterattracties

Voor tijdens deze warme zomerdagen kunt u optimaal profiteren van spelplezier met onze waterattracties! Organiseert u een evenement en bent u nog op zoek naar wat waterplezier? Heesbeen heeft verschillende waterattracties die ideaal zijn voor een hete dag in de zomer. Lees snel verder welke attracties tot ons assortiment behoren.

Lees meer
Decibelmeter

Decibelmeter

Organiseert u een evenement of wedstrijd en bent u op zoek naar een leuke manier om de strijd te beslissen? Dan heeft Heesbeen de ideale uitkomst. Met de decibelmeter maakt u voor eens en altijd een einde aan de onduidelijkheid over wie het publiek het beste vindt.

Lees meer
Unieke draaibus

Uniek speelplezier met de draaibus!

Gaat u binnenkort een feestje voor kinderen organiseren en bent u op zoek naar een unieke attractie? Dan heeft Heesbeen de ideale oplossing! In ons assortiment vindt u de draaibus, een speciale variant op de draaimolen. Geef de kinderen een nieuwe ervaring en wees verzekerd van plezier!

Lees meer
Levend tafelvoetbalspel

Het levend tafelvoetbalspel

Organiseert u een evenement en bent u nog op zoek naar vermaak? Dan is het levend tafelvoetbalspel van Heesbeen misschien wat voor u. Met het levend tafelvoetbalspel heeft u een originele en actieve attractie voor tijdens uw evenement.

Lees meer