fbpx

Nieuws

Renault Master Bus

Renault Master bus

Met de Renault Masterbus en de optionele mogelijkheden wordt verhuizen en spullen vervoeren een gemakkelijke en aangename klus. Wilt u zonder nonsens huren? Bestel dan bij ons eenvoudig op elk gewenst moment van de dag de Renault Master bus!

Lees meer
Volkswagen Polo

Volkswagen Polo huren

Wilt u goedkoop een degelijke auto hebben om een kort bezoek te plegen? Dan heeft Heesbeen Attractieverhuur de ideale oplossing voor u. Door onze samenwerking met Autohopper Autoverhuur in Nuenen kunnen we u ook helpen aan een betrouwbare auto tegen een lage prijs. Wat dacht u van een Volkswagen Polo, waarmee u zowel zakelijk als privé prima voor de dag komt.

Lees meer
themapakket seaworld

Themapakket Seaworld

Bezoek de onderwaterwereld en maak kennis met verschillende zeedieren met ons Themapakket Seaworld. Klauter lekker op Snappy Vis om vervolgens naar beneden te glijden. Doe de mini-hindernisbaan Octopus of leef u uit op het mooie speeleiland Seaworld.

Lees meer
Burendag

Vier Burendag met de attracties van Heesbeen!

28 september is het weer zover, de nationale Burendag. Een uitgelezen mogelijkheid om samen met uw buurtgenoten in contact te komen en elkaar nog beter te leren kennen. Heesbeen Attractieverhuur biedt u alle mogelijkheden om van deze Burendag een onvergetelijke dag te maken. Zo kunnen alle kinderen uit de buurt de hele dag plezier maken met de meest uiteenlopende attracties!

Lees meer
Promo Kia Picanto

Promo Kia Picanto

Zoekt u een betrouwbare en goedkope huurauto? Door onze nauwe samenwerking met Autohopper Autoverhuur in Nuenen verhuren we naast attracties ook zeer betrouwbare auto’s. Eén van die auto’s is de compacte Promo Kia Picanto, waarmee u zeer voordelig en doch representatief op (zakelijk) bezoek kunt gaan.

Lees meer
Biologisch afbreekbare ballonnen

Biologisch afbreekbare ballonnen

Ballonnen horen bij een feestje en zorgen nu eenmaal voor een sfeervolle uitstraling. Wél is het belangrijk om rekening te houden met het milieu. Daarom is Heesbeen deels overgestapt op duurzame ballonnen en pilaren. Hetzelfde effect voor de mens, maar een aanzienlijk beter effect voor de natuur en de dieren.

Lees meer
voetbalattracties

Onze acties tijdens het WK voetbal voor vrouwen

Het is bijna zover: Het wereldkampioenschap voor vrouwen! Vanaf 7 juni tot 7 juli barst de strijd los in Frankrijk. Op de dagen dat Nederland moet spelen, hebben wij hele leuke aanbiedingen die u niet wilt missen. Zo bestelt u bij ons 4 oranje Skytubes voor slechts € 100,- en bieden we onze voetbalattracties aan met 20% korting.

Lees meer
Themapakket Western

Themapakket Western

In het Themapakket Western kan iedereen voor even nét zo stoer zijn als Billy the Kid. Laat zien over de beste schietvaardigheden te beschikken, verleg uw grenzen op de hindernisbaan en word de beste rodeo rijder van het dorp. Niets is te gek met het Themapakket Western!

Lees meer
Buitenspeeldag 12 juni

Buitenspeeldag 12 juni

Wilt u zich aanmelden voor de Buitenspeeldag maar ontbreekt de inspiratie voor een leuke activiteit, of wilt u uw huidige activiteit extra leuk maken? Heesbeen Attractieverhuur heeft de oplossing! Wij hebben de leukste (opblaasbare) attracties waar jong en oud uren plezier aan beleven!

Lees meer