fbpx

Nieuws

Nieuw: de Bungee Trampoline

De Bungee Trampoline is een absolute topattractie in het assortiment van Heesbeen. We hebben een nieuwe aangeschaft! Huur hem dus snel, want hij is gegarandeerd een aanvulling op ieder evenement!

Lees meer

Nieuw: jumping balls!

Circus Jumping Balls is een zeer uitdagende attractie waar jong en oud uren plezier aan kunnen beleven. Huur de attractie als los toestel of kies hem als één van de attracties in het Circus Themapakket. Wilt u deze attractie direct huren of meer informatie lezen?

Lees meer

Themapakket Circus

Bij Heesbeen Attractieverhuur kunnen alle clowns, acrobaten en jongleurs in spé nu zelf aan de slag met het Circus Themapakket! Heeft u binnenkort dus iets te vieren of staat er een evenement op de planning? Laat de kinderen dan lekker heel de dag spelen en hun kunsten vertonen. Alles mag, want het is circus!

Lees meer

Nieuw: de base jump!

Heeft u binnenkort iets te vieren of organiseert u een evenement? De base jump maakt het onvergetelijk! Huur dit toestel in een themapakket of als los onderdeel op uw evenement. Wilt u meer informatie of wilt u direct dit toestel huren? Bekijk hier meer.

Lees meer
ballonpilaren

Duurzame ballonpilaar

Nieuw in het assortiment bij Heesbeen Attractieverhuur: ballonnenpilaren! Onze ballonnenpilaren en bogen maken iedere winkelentree, productpresentatie of feestelijke omlijsting van een evenement nóg aantrekkelijker. Het perfecte funpromotie artikel dus.

Lees meer
Nieuwe, duurzame loods

Heesbeen verduurzaamt

Heesbeen Attractieverhuur wordt steeds groter en we voelen dan ook de verantwoording om in onze regio het voortouw te nemen richting een betere, duurzame wereld. Met onze nieuwe duurzame loods, toekomstige elektrische auto’s en nieuwe milieuvriendelijke artikelen zijn wij het duurzaamheidpad opgegaan en kiezen we meer en meer voor een milieubewuste keuze.

Lees meer
Hindernisbaan Slak

Themapakket Kinderboerderij

Met het Kinderboerderij Themapakket van Heesbeen wordt de boerderij leuker dan ooit! Dit pakket zit vol actie en plezier! Heeft u binnenkort dus iets te vieren of staat er een evenement op de planning? Laat de kinderen dan lekker spelen op de verschillende opblaasbare toestellen uit het boerderijpakket.

Lees meer

Nieuw filiaal in Houten

Funpromotie-bedrijf Air & Fun is binnenkort terug van weggeweest. Air & Fun verhuist met ons mee naar Nuenen, maar komt snel terug met een nieuw filiaal in Houten, zodat u gebruik kunt blijven maken van de ijzersterke diensten van Air & Fun.

Lees meer

We gaan bijna open!

Het is eind maart en dat betekent dat de verbouwing er bijna op zit! We zetten momenteel de laatste puntjes op de i en zijn al druk in de weer met alle verhuisdozen. Vanaf 31 maart zijn we weer gevestigd op het oude nest in Nuenen. Komt u ook naar ons open huis?

Lees meer