fbpx

Nieuws

rode loper

Maak een entree met uw eigen loper

Wilt u dat uw gasten op uw evenement of feest een entree maken die past bij de gelegenheid? Dan kunt u bij Heesbeen een loper huren met afzetpaaltjes. Hiermee creëert u een prachtig aangeklede entree waar uw gasten genieten van een welkome ontvangst. De mogelijkheden zijn eindeloos, zodat u zelf kunt bepalen hoe de sfeer wordt.

Lees meer
Schietsalon Western

Schietsalon Western

Wilt u een avontuurlijke en gave attractie voor uw evenement of feestje? Dan heeft Heesbeen voor u een te gekke nieuwe attractie. De Schietsalon Western is een kussen met heuse schietkanonnen! Zo hebben de kinderen gegarandeerd een fantastische dag.

Lees meer
afhaal filialen

Nieuw afhaalfiliaal omgeving Helmond

Heeft u een attractie besteld voor een evenement of feestje dat u organiseert en wilt u deze graag zelf ophalen? Dat kan uiteraard bij Heesbeen. Wij hebben diverse afhaal filialen waar u terecht kunt om een attractie op te halen en weer in te leveren. Dit scheelt u weer in de kosten! Sinds kort is er weer een nieuw afhaal filiaal bijgekomen in omgeving Helmond waar u diverse attracties kunt ophalen voor veel speelplezier!

Lees meer
Kerstman publiekstrekker

Reserveer alvast uw reuze Kerstman

Het lijkt nog heel ver weg, kerst, maar u kunt maar beter zorgen dat u er op tijd bent. Onze reuze opblaasbare Kerstman is dan ook zo volgeboekt. Dus wilt u graag een Kerstman hebben voor uw markt of winkel? Dan kunt u bij Heesbeen al een mooie reuze Kerstman reserveren voor de kerstperiode.

Lees meer
Themapakket Voetbalschool

Themapakket Voetbalschool

Geeft u binnenkort een feestje of evenement waarvoor u nog diverse sportieve attracties nodig heeft? Heesbeen heeft een themapakket vol met voetbalattracties. Het Voetbalschool pakket is dan ook een aanrader voor ieder sportevenement of themafeestje. De kinderen kunnen op verschillende manieren aan de gang met de bal, terwijl u zich kunt bezighouden met de rest van het evenement. Lees snel verder over welke attracties dit pakket beschikt.

Lees meer
themapakket brandweer

Themapakket Brandweer

Organiseert u een evenement of feestje en bent u op zoek naar gevarieerde attracties die vermaak bieden voor de kinderen? Kijk dan eens naar het Brandweer pakket van Heesbeen! U kunt zelf kiezen welke avontuurlijke attracties u op uw evenement wilt zetten. Zo bent u verzekerd van entertainment voor alle kinderen, terwijl u geniet van een drankje op uw event. Lees snel verder voor de attracties waar u uit kunt kiezen in dit pakket.

Lees meer

HEESBEEN ATTRACTIEVERHUUR VERHUISD

Per 1 oktober 2018 verhuizen wij naar onze nieuwe locatie in Nuenen. Wij zijn er van overtuigd dat wij u op deze locatie nog beter en efficiënter kunnen bedienen. Ons nieuwe adres is:  KRUISAKKER 7, 5674 TX  NUENEN. De koffie...

Lees meer
Aquarium Sea Life

Aquarium Sea World

Bent u op zoek naar een attractie waar kinderen zich naar hartenlust in kunnen vermaken? Dan heeft Heesbeen nu de ideale attractie voor uw feestje of evenement. In het Aquarium Sea World kunnen kinderen uren verblijven zonder zich te vervelen. Met dit multifunctionele springkussen heeft u een topattractie voor uw evenement.

Lees meer

Korting voor meerdaagse evenementen

Organiseert u een meerdaags evenement en zoekt u nog naar een geschikte attractie om het publiek mee te vermaken? Bij Heesbeen krijgt u nu korting wanneer u kiest voor een langere huurperiode. Zo kunt u voordelig uw attractie een paar dagen laten staan.

Lees meer