Alles wat je moet weten over annuleren van huurorders

Evenementen zijn momenten om naar uit te kijken, maar het kan altijd gebeuren dat er om welke reden dan ook een evenement moet worden afgelast. In dat geval is ook de huur van de attracties overbodig geworden. En dat heeft natuurlijk gevolgen voor de gemaakte kosten. Bij annulering zijn er verschillende opties mogelijk, die we u graag duidelijk uitleggen.

Doorlopende kosten dekken

Om ons beleid bij annulering beter te begrijpen is het van belang om te weten waar de verhuurprijs van de attracties voor dient. Vaak wordt namelijk verondersteld dat de kosten alleen voor de daadwerkelijke huur van de attracties  zijn. Maar met de verhuurprijs worden veel meer kosten gedekt. Denk hierbij aan personeelskosten, huurkosten van het magazijn, het pand en van de opslag van goederen, maar ook doorlopende autokosten en kleinere kosten die doorgaan als er niets verhuurd wordt. Hierdoor komen er altijd meer kosten bij kijken dan de verhuurkosten van de attracties en dat heeft gevolgen voor de annulering.

Kosten bij annulering

Bij annulering van uw huurorder heeft Heesbeen drie opties die wij aanbieden. Deze zetten we graag voor u op een rijtje.

  1. De huurder annuleert de gereserveerde datum en verzet het evenement naar een nieuwe datum binnen drie maanden na het plaatsen van de order.
    Annulering is in dit geval kosteloos, zoals omschreven in het Heesbeen Garantiefonds.
  2. De huurder annuleert definitief zonder alternatief. In dit geval worden de annuleringskosten berekend zoals deze in de Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd onder punt 14.

De attracties van Heesbeen voor uw evenement

Wilt u graag de attracties van Heesbeen op uw evenement gebruiken maar kan het evenement niet op de afgesproken datum plaatsvinden? Kijk dan dus goed naar de mogelijkheden om de huurorder te verplaatsen of te annuleren. Maak bijvoorbeeld gebruik van het garantiefonds en geniet kosteloos op een ander moment van uw evenement. Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.