Online veiling Heesbeen

Altijd al gedroomd van uw eigen draaimolen of rodeostier? Wegens de vernieuwing van ons assortiment doen wij afstand van enkele van onze items. Heeft u interesse in een van onze artikelen? Neem een kijkje op onze online veiling!

Veiling informatie

De veiling begint op vrijdag 1 november en loopt tot maandag 18 november. In deze periode kunt u online zoeken naar welke artikelen eventueel uw interesse wekken door een kijkje te nemen op onze veilingpagina. Ziet u de items liever in het echt? Die mogelijkheid bieden wij u op vrijdag 15 november van 14:00 tot 16:00 tijdens onze kijkdag. Heeft u iets gezien wat u bevalt? Koop het dan via de veiling! Gekochte artikelen worden vrijgegeven op maandag 25 november.

Tweede ronde!

Alleen omdat wij continu blijven streven naar betere kwaliteit, wil niet zeggen dat de veilingitems niet langer bruikbaar zijn. In tegendeel juist, wij bieden deze juist aan omdat al deze artikelen een tweede ronde verdienen. Wij bieden verschillende artikels in diverse categorieën. Heeft u interesse in spellen, een draaimolen, springkussens of een rodeostier? Kijk dan eens naar de diverse topattracties in onze veiling.

Interesse in de veilingitems?

Bent u op zoek naar een toevoeging voor een feest? Of denkt u misschien iemand anders er een plezier mee te kunnen doen? Neem een kijkje op de veilingpagina of er voor u misschien iets tussen zit. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.