20% korting bij afhalen in Nuenen

Een topattractie voor uw evenement of feest, en dat tegen een voordelige prijs? Heesbeen hanteert nu 20% korting wanneer u de attractie komt afhalen bij ons het verhuur magazijn in Nuenen. U kunt de attractie zo inladen en wegrijden, met de korting op zak. Voor een attractie of party-aankleding bent u bij Heesbeen aan het juiste adres.

Alle attracties tegen een lagere prijs

Met de kortingsregeling bij het afhalen kunt u de attracties van Heesbeen tegen een verbeterde prijs huren. Hierbij heeft u de keuze uit alle attracties binnen ons assortiment. Dus of u nu een springkussen wilt huren voor een kinderfeestje, een themafeest wilt aankleden met ons themapakket of een stormbaan op een evenement wilt plaatsen voor de kinderen, de 20% korting geldt voor alle attracties.

Bus of aanhanger hurenAanhanger

Voor het vervoer van de gehuurde attractie kunt u uiteraard uw eigen auto gebruiken. Wanneer het gaat om een grote attractie die niet in de achterbak past kunt u ook bij ons voor het juiste vervoer terecht. Zo hebben we diverse aanhangers te huur waar u de attractie in mee kunt nemen. Daarnaast is het ook mogelijk om een busje te huren waar de attractie makkelijk en snel mee vervoerd kan worden. Zo zorgen we er samen met u voor dat de attractie veilig en eenvoudig op de juiste locatie terecht komt.

Maak uw feestje compleet

Een feestje of evenement organiseren is natuurlijk altijd leuk, maar voor het juiste vermaak zorgen kan nog lastig zijn. Dankzij de attracties van Heesbeen bent u er altijd van verzekerd dat uw feest een succes wordt. Voor zowel kinderen als volwassenen kunt u attracties bij ons vinden, nu dus allemaal met 20% korting wanneer u ze bij ons in Nuenen komt halen. Maak uw feestje compleet en kom bij ons in Nuenen langs voor een van onze vele attracties.

Profiteer van de korting

Organiseert u binnenkort een feestje of evenement en zoekt u nog naar een toevoeging? Profiteer dan nu van de 20% korting die u bij Heesbeen ontvangt bij het afhalen van de attractie. Zo bespaart u in de kosten en vergroot u het plezier. Voor meer informatie of vragen over onze attracties kunt u altijd contact met ons opnemen.