Nieuws

boerderijdag attractie

Wees klaar voor uw gasten op Boerderijdag!

Elk jaar vinden er twee Boerderijdagen plaats door heel het land. Tijdens deze dagen kunnen bezoekers tussen 10:00 en 16:00 terecht bij boerderijen om te zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Voor kinderen hartstikke leuk, want waar komt nu precies de melk en kaas vandaan die we elke dag op tafel zetten? Organiseert u iets op Boerderijdag? Maak er dan echt iets speciaals van voor uw bezoekers en huur leuke attracties bij Heesbeen!

Lees meer
hemelvaartsdag attractie

Met Hemelvaartsdag iets organiseren?

Hemelvaartsdag is al om de hoek! Uiteenlopende evenementen worden op de been gezet en de campings staan vol met gezinnen vanuit het hele land. Het is dan ook de uitgelezen dag om de lente te vieren. Dus of u nu meedoet aan Boerderijdag, een muziekevenement organiseert, een personeelsuitje tot stand brengt of uw campinggasten een onvergetelijke dag wilt bezorgen: bij Heesbeen bent u aan het juiste adres!

Lees meer
inflatable roller

Inflatable Roller

Inflatable Roller Naast het verhuren van onder andere attractieverhuur, feestaankleding en publiekstrekkers hebben we ook de Inflatable Roller in huis. Een uniek systeem om verschillende soorten en maten luchtkussens makkelijk op te rollen zonder te veel inspanning. Deze gebruiksvriendelijke kussenoprollers...

Lees meer
sarah met rollator

Zet de jarige extra in het zonnetje!

Zet de jarige extra in het zonnetje! Een feestje geven op je verjaardag gaat er nu misschien iets anders aan toe dan doorgaans gebruikelijk was. Al mogen sommige leeftijden en mijlpalen absoluut niet ongemerkt aan ons voorbij gaan. Dankzij onze...

Lees meer

Themapakket Winter Wonderland

Bent u al bezig met het plannen van een mooi winters evenement aan het einde van het jaar? Bij Heesbeen hebben we een zeer compleet themapakket waarmee u uw evenement omtovert tot een waar Winter Wonderland. Dus organiseert u een feestje of evenement waar het winterthema centraal staat? Dan is het Themapakket Winter Wonderland uw sleutel tot succes. Wij laten u graag de verschillende attracties zien.

Lees meer
ballonpilaren

Duurzame ballonpilaren

Nieuw in het assortiment bij Heesbeen Attractieverhuur: ballonpilaren! Onze ballonpilaren en bogen maken iedere winkelentree, productpresentatie of feestelijke omlijsting van een evenement nóg aantrekkelijker. Het perfecte funpromotie artikel dus.

Lees meer
Halloween feest bij Heesbeen

Halloween-feest voor alle leeftijden

Het najaar komt er weer aan en dat betekent dat we ons kunnen voorbereiden op veel feestdagen. Eentje die je zeker niet mag vergeten is Halloween. Dit uit het Verenigd Koninkrijk en Amerika overgewaaide feest wordt steeds meer in Nederland gevierd en is voor kinderen een leuk moment om zich van top tot teen te verkleden. Heesbeen Attractieverhuur heeft om dit feest compleet te maken precies wat u nodig heeft!

Lees meer
buurtfeest

Heesbeen maakt uw buurtfeest nog gezelliger!

Veel buurten hebben besloten het straatfeest met hun buren naar voren te schuiven. Straatfeesten worden al jarenlang gegeven en veel van onze klanten zijn er ook mee opgegroeid. Wij ook. Deze feesten zorgen voor een sterkere band met de buurt, en zijn vaak onvergetelijk. Juist omdat veel mensen vaak op vakantie gaan, worden deze veelal gegeven in september. Dan kan je vaak ook nog lekker buiten vertoeven en barbecueën. Heesbeen maakt deze straatfuif graag nóg gezelliger.

Lees meer