fbpx

Nieuws

Heesbeen 40 jaar

Heesbeen 40 jaar

4 augustus was voor Heesbeen een bijzondere datum. Op deze dag zijn wij namelijk ons 40e jaar als attractieverhuur ingegaan. Deze mijlpaal willen we uiteraard niet voorbij laten gaan en daarom zal het komend jaar in het teken staan van 40 jaar Heesbeen. En dat belooft een bijzonder jaar te worden!

Lees meer
Alternatieve kermis

Alternatieve kermis bij Heesbeen

Kermissen worden overal gecanceld en het is maar de vraag wanneer deze weer door mogen gaan. Daarom biedt Heesbeen een oplossing: de alternatieve kermis van Heesbeen. Tal van attracties waarmee u toch nog de gezelligheid van de kermis kunt creëren zonder het grote evenement te moeten opzetten. Samen halen we de kermis toch nog naar uw dorp of stad!

Lees meer
Herfst Kidsfestijn Heesbeen

Herfst Kidsfestijn bij Heesbeen

Wilt u iets leuks plannen voor tijdens de komende herfstvakantie? Tijdens de herfstvakantie stelt Heesbeen haar eigen terrein open voor het Herfst Kidsfestijn! Hier kunnen uw kinderen genieten van diverse attracties en kunt u toch nog een echt uitje plannen met de kinderen, geheel volgens alle regels.

Lees meer
Renault bakwagen met laadklep

Profiteer van het relaxt verhuizenpakket

Staat er een verhuizing op de planning en wilt u handig vervoer om alles in één weekend te verplaatsen? De bakwagens van Autoverhuur Nuenen kunt u nu het hele weekend meekrijgen. Zo hoeft u niet te haasten en kunt u alles mooi in een weekend verhuizen. De bakwagens helpen u met een soepele en snelle verhuis.

Lees meer
Privepark Heesbeen

Kinderfeestje in de buurt organiseren

Inmiddels zijn de regels weer versoepeld en zeker het samen buiten spelen van kinderen is nu toegestaan. Ook mogen we weer met meerdere mensen bij elkaar komen op afstand en dat geeft de ruimte om weer wat leuke dingen te doen. Daarom kunt u bij Heesbeen nu een kinderfeestje organiseren met onze attracties.

Lees meer
coronaproof attracties

Coronaproof simulator attracties

Bij Heesbeen kunt u altijd terecht voor de huur van een spel of attractie. Ook in deze tijd hebben we een mooi assortiment aan coronaproof attracties voor alle leeftijden. Deze kunnen prima gebruikt worden zonder risico te lopen op een besmetting. Zo kunt u met het hele gezin veilig genieten van de attractie.

Lees meer
prive attractiepark Heesbeen

Heesbeen Privé Attractiepark

Zoekt u een mogelijkheid om toch nog iets leuks met uw gezin te doen in deze tijden? Heesbeen biedt u een dagje uit met uw gezin in uw eigen privé Attractiepark! Heeft u altijd al een attractiepark voor uzelf willen hebben? Dat kan! Wij stellen ons afgesloten terrein voor u beschikbaar om met uw gezin te ontspannen in het Heesbeen privé Attractiepark.

Lees meer
Bestelbus met laadruimte

Bestelbus met 11 m3 laadruimte huren

Heeft u handig en ruim vervoer nodig om uw spullen te verhuizen of heeft u flink wat goederen te verplaatsen? Dan vindt u bij Autoverhuur Nuenen een ideale bestelbus waar u maar makkelijk uw spullen in kwijt kunt. Met deze comfortabele wagen bent u direct van uw vervoersprobleem af.

Lees meer
Inzittenden in auto's

Inzittende in auto’s, hoe werk dat nu?

In de huidige tijd is afstand houden voor iedereens gezondheid van groot belang. Maar hoe werkt dat nou precies in een auto? Mag je met meerdere mensen in een auto zitten? Ook als u een auto heeft gehuurd is het belangrijk om te weten hoe dit nu precies zit. We leggen u graag uit hoe de regels precies zijn.

Lees meer