fbpx

Nieuws

Disco Springkussen Heesbeen

Springen en dansen in uw eigen Disco Springkussen!

Springen en dansen in uw eigen Disco Springkussen! Altijd al een eigen disco op uw feest willen hebben? Heesbeen Attractieverhuur brengt hem bij u thuis. En niet zomaar een: wij verhuren een heus Disco Springkussen! Losgaan in het donker Dit springkussen bewijst dat springen écht voor alle leeftijden is. Met drie ledspots in verschillende kleuren wordt het een feest in dit overdekte springkussen. Onder de koepel is het donker en kan u losgaan op het tempo van de lichtflitsen. Uw favoriete muziek Wat voor muziek er in de springdisco wordt gedraaid bepaalt u zelf. Via een usb-stick of telefoon kan u zelf uw favoriete muziek uit de muziekbox knallen. Gaat u voor 80’s, dance of kinderdisco? Met de juiste muziek uit de boxen wordt elk feest met dit Disco Springkussen een knaller! Party zonder zorgen Twijfelt u nog? Dat is zeker niet nodig. Ook als uw feest onverwacht in het water valt door bijvoorbeeld slecht weer of ziekte, kunt u via ons garantiefonds dit feestelijke springkussen tot 100 dagen na bestelling alsnog huren. Zo kunt u zorgeloos vooruitkijken naar een geweldige party! Dansend springen Al uw gasten kunnen naar hartenlust dansend springen en losgaan op de muziek. Deze unieke attractie is een geweldige aanvulling voor op uw evenement of feest. Bent u geïnteresseerd in het huren van dit Disco Springkussen? Vraag dan een offerte aan. Voor € 158,- inclusief btw haalt u de disco naar u toe. Alvast veel spring- en dansplezier! Heeft u nog vragen? Heeft u nog vragen over deze attractie, of wilt u iets anders van ons weten? Dan kunt u altijd contact opnemen met Heesbeen Attractieverhuur.

Lees meer
Winter Wonderland Heesbeen Attractieverhuur

Een eigen Winter Wonderland dichtbij huis!

Laat de winter maar komen! Zelfs op de koudste dagen wordt u warm van dit Winter Wonderland-pakket van Heesbeen Attractieverhuur. Lekker klauteren, springen en glijden in hartje winter. Haal met 3 schitterende attracties de wintersport naar u toe!

Lees meer
Reuzekerstman Opblaas Heesbeen

Een reuzekerstman als publiekstrekker op uw evenement!

Op zoek naar een grote publiekstrekker voor uw winterse evenement? Bij Heesbeen Attractieverhuur kunt u nu een opblaasbare kerstman van 4,5 meter hoogte huren als iconische gastheer! Perfect als herkenningspunt, decoratie en achtergrond voor een fotomoment. Omdat de winter eraan komt, verhuren we de reuzekerstman aan voor een speciale weekprijs.

Lees meer
Heesbeen 40 jaar

Heesbeen 40 jaar

4 augustus was voor Heesbeen een bijzondere datum. Op deze dag zijn wij namelijk ons 40e jaar als attractieverhuur ingegaan. Deze mijlpaal willen we uiteraard niet voorbij laten gaan en daarom zal het komend jaar in het teken staan van 40 jaar Heesbeen. En dat belooft een bijzonder jaar te worden!

Lees meer
Alternatieve kermis

Alternatieve kermis bij Heesbeen

Kermissen worden overal gecanceld en het is maar de vraag wanneer deze weer door mogen gaan. Daarom biedt Heesbeen een oplossing: de alternatieve kermis van Heesbeen. Tal van attracties waarmee u toch nog de gezelligheid van de kermis kunt creëren zonder het grote evenement te moeten opzetten. Samen halen we de kermis toch nog naar uw dorp of stad!

Lees meer
Herfst Kidsfestijn Heesbeen

Herfst Kidsfestijn bij Heesbeen

Wilt u iets leuks plannen voor tijdens de komende herfstvakantie? Tijdens de herfstvakantie stelt Heesbeen haar eigen terrein open voor het Herfst Kidsfestijn! Hier kunnen uw kinderen genieten van diverse attracties en kunt u toch nog een echt uitje plannen met de kinderen, geheel volgens alle regels.

Lees meer
Renault bakwagen met laadklep

Profiteer van het relaxt verhuizenpakket

Staat er een verhuizing op de planning en wilt u handig vervoer om alles in één weekend te verplaatsen? De bakwagens van Autoverhuur Nuenen kunt u nu het hele weekend meekrijgen. Zo hoeft u niet te haasten en kunt u alles mooi in een weekend verhuizen. De bakwagens helpen u met een soepele en snelle verhuis.

Lees meer
Privepark Heesbeen

Kinderfeestje in de buurt organiseren

Inmiddels zijn de regels weer versoepeld en zeker het samen buiten spelen van kinderen is nu toegestaan. Ook mogen we weer met meerdere mensen bij elkaar komen op afstand en dat geeft de ruimte om weer wat leuke dingen te doen. Daarom kunt u bij Heesbeen nu een kinderfeestje organiseren met onze attracties.

Lees meer
coronaproof attracties

Coronaproof simulator attracties

Bij Heesbeen kunt u altijd terecht voor de huur van een spel of attractie. Ook in deze tijd hebben we een mooi assortiment aan coronaproof attracties voor alle leeftijden. Deze kunnen prima gebruikt worden zonder risico te lopen op een besmetting. Zo kunt u met het hele gezin veilig genieten van de attractie.

Lees meer