Nieuws

Themapakket Winter Wonderland

Bent u al bezig met het plannen van een mooi winters evenement aan het einde van het jaar? Bij Heesbeen hebben we een zeer compleet themapakket waarmee u uw evenement omtovert tot een waar Winter Wonderland. Dus organiseert u een feestje of evenement waar het winterthema centraal staat? Dan is het Themapakket Winter Wonderland uw sleutel tot succes. Wij laten u graag de verschillende attracties zien.

Lees meer
ballonpilaren

Duurzame ballonpilaren

Nieuw in het assortiment bij Heesbeen Attractieverhuur: ballonpilaren! Onze ballonpilaren en bogen maken iedere winkelentree, productpresentatie of feestelijke omlijsting van een evenement nóg aantrekkelijker. Het perfecte funpromotie artikel dus.

Lees meer
Halloween feest bij Heesbeen

Halloween-feest voor alle leeftijden

Het najaar komt er weer aan en dat betekent dat we ons kunnen voorbereiden op veel feestdagen. Eentje die je zeker niet mag vergeten is Halloween. Dit uit het Verenigd Koninkrijk en Amerika overgewaaide feest wordt steeds meer in Nederland gevierd en is voor kinderen een leuk moment om zich van top tot teen te verkleden. Heesbeen Attractieverhuur heeft om dit feest compleet te maken precies wat u nodig heeft!

Lees meer
buurtfeest

Heesbeen maakt uw buurtfeest nog gezelliger!

Veel buurten hebben besloten het straatfeest met hun buren naar voren te schuiven. Straatfeesten worden al jarenlang gegeven en veel van onze klanten zijn er ook mee opgegroeid. Wij ook. Deze feesten zorgen voor een sterkere band met de buurt, en zijn vaak onvergetelijk. Juist omdat veel mensen vaak op vakantie gaan, worden deze veelal gegeven in september. Dan kan je vaak ook nog lekker buiten vertoeven en barbecueën. Heesbeen maakt deze straatfuif graag nóg gezelliger.

Lees meer
sportdag camping

Organiseer met Heesbeen een sportdag op uw camping!

Grote events zijn geschrapt de rest van de zomer. Dat is vast een dikke streep door de rekening voor uw camping. En dat terwijl u zich juist had verheugd op een zomer zonder zorgen, waarin u weer veel gasten blij kon maken met grote evenementen met dans, spel en muziek. Gelukkig hoeft u niet alles te schrappen, want Heesbeen Attractieverhuur kent voor u een goed alternatief: de sportdag!

Lees meer
heesbeen 40 jaar

Heesbeen Attractieverhuur bestaat 40 jaar!

De attracties van Heesbeen Attractieverhuur zijn al jaren niet meer weg te denken van vele feesten en evenementen. Van buurt- tot personeelsfeesten: wij leveren attracties en faciliteiten aan iedereen die iets moois organiseert. En dat doen we al 40 jaar, dus daar mag best even bij worden stilgestaan.

Lees meer
veiligheid opblaasbare toestellen

Veilig genieten van opblaasbare speeltoestellen bij Heesbeen

Er is voor een kind niets leukers dan lekker spelen op een luchtkussen of een ander opblaasbaar speeltoestel. Om lekker onbezonnen te kunnen genieten van een attractie staat de veiligheid voorop. Zo zorgen we bij Heesbeen altijd voor een veilige attractie, maar er zijn ook een aantal zaken waar u op kan letten om iedereen veilig te laten spelen.

Lees meer
Rodeostier

Rodeorijden op jouw evenement in coronatijd

Met het openingsplan van het kabinet komt er meer perspectief voor de evenementenbranche. In juli kunnen de eerste grootschalige events waarschijnlijk weer van start gaan. Maar dit zal naar verwachting nog wel met de nodige maatregelen zijn. Daarom is het goed u daarop voor te bereiden. Gelukkig zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om een coronaproof evenement te organiseren. Dat begin al bij het huren van de juiste attracties, zoals een coole rodeostier.

Lees meer