Nieuws

bijbaan heesbeen

Bijverdienen bij de leukste attractieverhuur van Nederland?

Wil jij in je weekend of tijdens verschillende feestdagen goed bijverdienen door te zorgen dat het verhuren van attracties probleemloos verloopt? Dan hebben wij leuke opdrachten voor je! Wij zijn op zoek naar weekendkrachten die het leuk vinden om onder de mensen, in de buitenlucht, hard te werken. We zoeken onder andere nieuwe aanwinsten voor het op- en afbouwteam, event begeleiders, chauffeurs en technische ondersteuning in het magazijn. Ben jij benieuwd naar wat dit precies inhoudt? We vertellen je graag meer over de vele open plekken in ons team!

Lees meer
koningsspelen

Koningsspelen: dit jaar 2 dagen!

20 en 21 april is het weer zo ver! Terwijl de volwassenen nog flink aan het werk zijn vermaken de kinderen zich deze dagen het liefst buiten met allerlei activiteiten. Deze dagen staan in het teken van gezelligheid en sportiviteit en daarom schieten de sportieve dagfeestjes uit de grond. De Koningsspelen vinden dit jaar eenmalig op 2 dagen plaats, doordat het Suikerfeest op 21 april 2023 valt. Een fantastische gelegenheid om de Koningsspelen extra uitgebreid te vieren! Wilt u ook een evenement organiseren dit jaar? Heesbeen voorziet u van alle gewenste attracties, (sportieve) spellen en benodigdheden zodat iedereen een leuke tijd heeft tijdens deze speciale tweedaagse editie van de Koningsspelen.

Lees meer
attracties paasweekend

Alles voor een geslaagd paasweekend

Dankzij Pasen hebben we een lang weekend waarin heel ons land vrij is van werk en school. Dankzij het (meestal) lekkere weer wordt er overal gebruik gemaakt van deze vrije dagen door flink wat evenementen te organiseren door heel Nederland. Deze evenementen vinden meestal buiten plaats en kunnen wel wat amusement voor jong en oud gebruiken! Organiseert u een paasmarkt, paaskermis, festival, buurtdag of bijvoorbeeld een sportdag? Dan hebben wij alles in huis voor een geslaagd paasevenement!

Lees meer
lente attracties

Heesbeen staat voor u klaar in de lente met de leukste attracties

Het wordt langzamerhand weer warmer, het zonnetje breekt vaker door en we willen steeds meer naar buiten: het wordt weer lente! En als de lente aanbreekt: schieten de buitenevenementen weer als paddenstoelen uit de grond! Bij Heesbeen hebben we de leukste attracties voor alle leeftijden om uw evenementen om te toveren in een waar succes. Welk evenement u ook gaat organiseren: wij weten er raad mee. Bent u benieuwd naar onze diverse opties?

Lees meer
springkussen formule 1

Onze Hindernisbaan Formule 1 voor de echte fans!

Vanaf 5 maart is het weer zo ver: het Formule 1 seizoen gaat van start! Nederland zit vol met echte Max Verstappen fans, waardoor onze Hindernisbaan Formule 1 altijd een daverend succes is op evenementen en feesten. Organiseert u een evenement in het teken van Formule 1 en bent u op zoek naar het leukste vermaak voor de jongsten onder de bezoekers? Dan kunt u bij Heesbeen terecht voor de diverse attracties, spellen en springkussens. Lees hier meer over deze indrukwekkende hindernisbaan!

Lees meer
skytubes huren

Open Bedrijven Dag: een succes met onze Skytubes aanbieding!

25 maart is het Open Bedrijven Dag. Dit is een dag waarop u wilt opvallen! Dat kan met onze Skytubes. U kent ze wel: de wapperende slurven de vaak voor een winkel of een evenement geplaatst zijn. Hiermee wordt de aandacht van voorbijgangers getrokken, waar u op deze dag uiteraard erg van kunt profiteren. Plaats de Skytubes bij uw winkel, bedrijfspand, stent of evenement en laat iedereen weten dat ze bij u hartstikke welkom zijn. Denkt u erover na om de vrolijk gekleurde slurven te huren voor Open Bedrijven Dag? Dan kunt u bij ons voor een fixe korting van maar liefst 33% terecht.

Lees meer
springkussen huren eindhoven

Springkussen huren in Eindhoven?

Wilt u graag een springkussen huren in Eindhoven en omstreken? Heesbeen attractieverhuur heeft een enorm aanbod springkussens en alle benodigdheden om van elk evenement een waar succes te maken. U kunt ons benaderen voor invulling voor elk soort kleine en grote evenementen. Denk aan ons bij het organiseren van onder andere onvergetelijke kinderfeestjes, themafeesten, beurzen, feestavonden, carnavalsfeesten, jubileums, (kerst)borrels en alle andere gelegenheden waarvoor u attracties of partyverhuur nodig heeft.

Lees meer
springkussen oprollen

Hoe vouwt u een luchtkussen correct op?

Bij Heesbeen kunt u terecht voor alle soorten attracties, publiekstrekkers en benodigdheden voor evenementen. Om de service die wij leveren zo prettig mogelijk voor u te maken, kunt u ons te allen tijde inschakelen voor het assisteren bij zowel het opbouwen als het afbouwen van de gehuurde producten. U kunt ons zelfs raadplegen voor het assisteren in gebruikstoezicht en het huren van een bus of aanhanger! Nu hebben we ook veel klanten die ervoor kiezen om attracties af te halen en te retourneren zonder assistentie in de op- en afbouw. We krijgen vaak de vraag of deze taken zwaar, moeilijk en ingewikkeld zijn. Daarom hebben we voor jullie een eenvoudige video gemaakt waarin duidelijk wordt laten zien hoe u correct een luchtkussen opvouwt!

Lees meer
carnaval evenement benodigdheden

Wat organiseert u met carnaval? Heesbeen staat voor u klaar!

Carnaval staat weer voor de deur en daar worden we bij Heesbeen heel erg blij van! In elke stad en elk dorp in Noord-Brabant en Limburg is het feest, en dat wel voor 4 dagen lang. Als horecaondernemer is dit hét moment om flink uit te pakken en uw gasten iets extra’s te geven. Wij hebben alle benodigdheden om uw kroeg, café of restaurant mee te ondersteunen, uit te breiden of aan te kleden. Ook hebben wij de nodige attracties om de kids te vermaken als de ouders aan het hossen zijn, en hebben we diverse publiekstrekkers om voorbijgangers te laten weten dat bij u binnen het grootste feest gaande is! Wat kunnen we voor u betekenen?

Lees meer