Nieuws

Halloween feest bij Heesbeen

Halloween-feest voor alle leeftijden

Het najaar komt er weer aan en dat betekent dat we ons kunnen voorbereiden op veel feestdagen. Eentje die je zeker niet mag vergeten is Halloween. Dit uit het Verenigd Koninkrijk en Amerika overgewaaide feest wordt steeds meer in Nederland gevierd en is voor kinderen een leuk moment om zich van top tot teen te verkleden. Heesbeen Attractieverhuur heeft om dit feest compleet te maken precies wat u nodig heeft!

Lees meer
buurtfeest

Heesbeen maakt uw buurtfeest nog gezelliger!

Veel buurten hebben besloten het straatfeest met hun buren naar voren te schuiven. Straatfeesten worden al jarenlang gegeven en veel van onze klanten zijn er ook mee opgegroeid. Wij ook. Deze feesten zorgen voor een sterkere band met de buurt, en zijn vaak onvergetelijk. Juist omdat veel mensen vaak op vakantie gaan, worden deze veelal gegeven in september. Dan kan je vaak ook nog lekker buiten vertoeven en barbecueën. Heesbeen maakt deze straatfuif graag nóg gezelliger.

Lees meer
sportdag camping

Organiseer met Heesbeen een sportdag op uw camping!

Grote events zijn geschrapt de rest van de zomer. Dat is vast een dikke streep door de rekening voor uw camping. En dat terwijl u zich juist had verheugd op een zomer zonder zorgen, waarin u weer veel gasten blij kon maken met grote evenementen met dans, spel en muziek. Gelukkig hoeft u niet alles te schrappen, want Heesbeen Attractieverhuur kent voor u een goed alternatief: de sportdag!

Lees meer
heesbeen 40 jaar

Heesbeen Attractieverhuur bestaat 40 jaar!

De attracties van Heesbeen Attractieverhuur zijn al jaren niet meer weg te denken van vele feesten en evenementen. Van buurt- tot personeelsfeesten: wij leveren attracties en faciliteiten aan iedereen die iets moois organiseert. En dat doen we al 40 jaar, dus daar mag best even bij worden stilgestaan.

Lees meer
veiligheid opblaasbare toestellen

Veilig genieten van opblaasbare speeltoestellen bij Heesbeen

Er is voor een kind niets leukers dan lekker spelen op een luchtkussen of een ander opblaasbaar speeltoestel. Om lekker onbezonnen te kunnen genieten van een attractie staat de veiligheid voorop. Zo zorgen we bij Heesbeen altijd voor een veilige attractie, maar er zijn ook een aantal zaken waar u op kan letten om iedereen veilig te laten spelen.

Lees meer
Rodeostier

Rodeorijden op jouw evenement in coronatijd

Met het openingsplan van het kabinet komt er meer perspectief voor de evenementenbranche. In juli kunnen de eerste grootschalige events waarschijnlijk weer van start gaan. Maar dit zal naar verwachting nog wel met de nodige maatregelen zijn. Daarom is het goed u daarop voor te bereiden. Gelukkig zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om een coronaproof evenement te organiseren. Dat begin al bij het huren van de juiste attracties, zoals een coole rodeostier.

Lees meer
nieuwe locatie Utrecht

Nieuwe locatie in omgeving Utrecht!

We kunnen voor onze trouwe klanten goed nieuws melden: we hebben een nieuw bedrijfspand langs de snelweg in de regio Utrecht geopend! Tussen de A27, A12 en A2 is een prachtig pand verschenen dat ervoor moet zorgen dat we nog beter bereikbaar zijn voor onze klanten in het midden van Nederland, zoals Houten, Vianen, Utrecht en Nieuwegein.

Lees meer
evenementen weer mogelijk 1 juli

Perspectief voor evenementen: vanaf 1 juli meer mogelijk

Het afgelopen jaar was zwaar voor organisatoren van evenementen. Mensen mochten niet bij elkaar komen, moesten afstand houden en het liefst thuis blijven. Allemaal dingen die niet handig zijn wanneer je een evenement organiseert. Maar er gloort hoop: het kabinet heeft bekendgemaakt dat vanaf 1 juli misschien wel meer mogelijk is. Buurtfeesten, sportdagen en bruiloften; deze kunnen dan dankzij de vaccinatiecampagne hopelijk weer van start. En uw feest of evenement kan vast wel wat Heesbeen gebruiken.

Lees meer
Koningsspelen Heesbeen

Koningsspelen gaan door in aangepaste vorm

Goed nieuws voor alle basisscholen en kinderen: de Koningsspelen gaan dit jaar door! Weliswaar in aangepaste vorm, maar 23 april worden de Koningsspelen gevierd. Dat betekent een leuke dag voor de kinderen. Wilt u een waar festijn maken van deze spelletjesdag? Bekijk dan de mogelijkheden van Heesbeen voor een leuke attractie of spel om van de dag een succes te maken!

Lees meer