fbpx

Nieuws

Alles wat je moet weten over annuleren van huurorders

Evenementen zijn momenten om naar uit te kijken, maar het kan altijd gebeuren dat er om welke reden dan ook een evenement moet worden afgelast. In dat geval is ook de huur van de attracties overbodig geworden. En dat heeft natuurlijk gevolgen voor de gemaakte kosten. Bij annulering zijn er verschillende opties mogelijk, die we u graag duidelijk uitleggen.

Lees meer
Aanbieding Skytube

Aanbieding Skytube

Heeft u binnenkort een grootse opening of een evenement die nog wel wat extra aandacht kan gebruiken? Dan bieden wij u de perfecte oplossing: 4 skytubes voor €100,-. Met deze slurven krijgt u zeker de aandacht die u wenst. Wij vertellen u graag meer over deze aanbieding.

Lees meer

Prinsessedag wordt Koningsdag

Het coronavirus heeft de samenleving momenteel in een greep en legt het land zo goed als plat. Daarmee komt ook een van de mooiste feestdagen van het land in gevaar: Koningsdag. Dit jaar lijken we het te moeten doen zonder rommelmarkten, attracties en de spelletjes voor alle kinderen. Niet als het aan de branche van attractie verhuurders in Nederland ligt. Want waarom maken we van Prinsessedag geen Koningsdag? We verschuiven de feestdag naar eind augustus om er samen van te genieten!

Lees meer
Garantiefonds afgelaste evenementen

Garantiefonds bij afgelaste evenementen

Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus wordt de evenementenbranche hard getroffen. Bij Heesbeen hebben we hiervoor een speciaal fonds in het leven geroepen, zodat we dit op kunnen vangen. Wij krijgen veel vragen vanwege de situatie en vertellen u graag meer over onze mogelijkheden.

Lees meer
Quiz desk 4 persoons

Quiz desk 4 persoons

Wilt u uw quiz spel naar een hoger niveau tillen? Dan is onze nieuwste Quiz desk voor u de ideale toevoeging. Deze tafel is geschikt voor een team van 4 spelers of minder. Laat het spel gegarandeerd eerlijk verlopen met dit systeem. Wij vertellen u graag meer over dit spel.

Lees meer

Problemen voorkomen met het garantiefonds

Het huren van een attractie zorgt natuurlijk voor een groot feest, maar het is wel een serieuze zaak. Om problemen te voorkomen geldt sinds kort bij Heesbeen het garantiefonds, waardoor u op een verantwoordelijke manier zonder stress bij ons kunt huren. Wij vertellen u graag meer over deze regeling.

Lees meer
Wervelwind machine luxe

Wervelwind machine luxe

Wilt u de mensen een kansje laten wagen om te grijpen naar geluk? Maak dan kennis met de nieuwste aanwinst in het Heesbeen assortiment: de wervelwind machine luxe. Deze attractie is de perfecte toevoeging voor wanneer u mensen wilt aantrekken tijdens uw promotie activiteit op de beurs of in het winkelcentrum. Wij leggen u graag de regels uit.

Lees meer
Onze nieuwste partner in Amsterdam

Onze nieuwste partner in Amsterdam

Met behulp van onze partners zijn de attracties van Heesbeen op steeds meer locaties door heel Nederland af te halen. Dankzij hun kunt u, waar u ook woont, genieten van onze attracties. Daarom brengen wij u graag op de hoogte van onze nieuwste samenwerking: een afhaalpunt voor attracties van Heesbeen in de regio Amsterdam!

Lees meer
Carnaval in aantocht

Carnaval in aantocht!

De gekste dagen van het jaar zijn weer in aantocht! Maar liefst vier dagenlang genieten van de leukste kostuums, de felste kleuren en de meest foute muziek. Ook deze carnaval kunt u bij Heesbeen profiteren van een manier om goedkoop carnaval te vieren. Onze bekende aanbieding is namelijk weer terug!

Lees meer