Nieuws

koningsspelen 19 april

Organiseert u de Koningsspelen ook op 19 april?

Let op! Welke dag organiseert u de Koningsspelen dit jaar? Dit jaar vallen de Koningsspelen op vrijdag 26 april, slechts één dag voor Koningsdag. Dit kan een uitdaging zijn, vooral als u hierdoor met de planning in de knoei komt of alle gewenste sportieve spellen en attracties al verhuurd zijn voor Koningsdag. Doordat het vele scholen beter past, worden de Koningsspelen dit jaar dan ook op veel plekken op 19 april gevierd. Verplaatst u de Koningsspelen ook liever naar 19 april? Dan raden wij u aan om op tijd al uw benodigde materialen te reserveren voor deze leuke en sportieve dag!

Lees meer
koningsspelen spellen huren

Sportieve spellen huren voor de Koningsspelen: wees er op tijd bij!

Op 26 april is het weer tijd voor de koningsspelen! Op deze jaarlijkse feestdag mogen kinderen het liefst heel de dag de buitenlucht in voor een dag vol plezier. Deze dag staat in het teken van gezelligheid en sportiviteit, wat de perfecte gelegenheid is voor allerlei sportieve evenementen. Bent u ook van plan een evenement te organiseren? Heesbeen staat voor u klaar met een scala aan attracties, sportieve spellen en benodigdheden om ervoor te zorgen dat iedereen een geweldige tijd beleeft tijdens deze viering van de Koningsspelen.

Lees meer
carnaval huren actie

4 dagen huren, 2 dagen betalen tijdens Carnaval!

Carnaval is er dit jaar vroeg bij! 7 t/m 11 februari is het zo ver! Het feest barst vier dagen lang los in steden en dorpen van Noord-Brabant en Limburg. Als horecaondernemer is dit dé gelegenheid om groots uit te pakken en uw gasten iets extra's te bieden. Om dit succesvol te kunnen doen, is het essentieel om goed voorbereid te zijn. Bij Heesbeen hebben we alles om uw café, kroeg of restaurant te ondersteunen, uit te breiden of aan te kleden. En we hebben ook genoeg entertainment voor de kids terwijl de ouders feestvieren. Bovendien hebben we allerlei publiekstrekkers om voorbijgangers te laten weten dat bij u het grootste feest aan de gang is! Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Lees meer
bakwagen verhuiswagen huren

Bakwagen/verhuiswagen huren? Ook dat kan bij Heesbeen!

Is het nodig om voor uw evenement veel attracties te vervoeren, gaat u verhuizen of heeft u iets anders van A naar B te vervoeren wat niet in een reguliere personenauto past? Dan kunt u bij Heesbeen een bakwagen huren waardoor u alles in één keer kunt vervoeren. Deze winter staat onze 20 m3 verhuiswagen weer voor u klaar. We vertellen u hier meer over de mogelijkheden bij Heesbeen.

Lees meer
winter attracties huren

Organiseer een écht Winter Wonderland met onze attracties!

Organiseert u deze winter een evenement en wilt u helemaal in de winterse sferen duiken? Ontdek dan ons Winter Wonderland Themapakket! Dit unieke aanbod biedt keuze uit drie attracties, zodat u uw bestelling volledig naar uw eigen wensen kunt samenstellen. We vertellen u hier meer over de diverse opties die u tot uw beschikking heeft.

Lees meer
draaimolen 26 zitplaatsen kerstmarkt

Bouw de gezelligste kerstmarkt met onze draaimolen met 26 zitplaatsen!

Maak van uw kerstmarkt een leuke plek voor jonge bezoekers met onze speciale attractie: de Draaimolen met 26 zitplaatsen! Deze kleurrijke, vrolijke en kindvriendelijke attractie voegt dankzij de vele lichtjes een knusse sfeer toe aan uw evenement en biedt een onvergetelijke ervaring voor de kleintjes. Met 26 zitplaatsen behoort deze draaimolen tot de grotere in Nederland, en zijn veelzijdigheid maakt hem geschikt voor allerlei gelegenheden.

Lees meer
opblaasbare kerstman

Onze opblaasbare kerstman mag niet missen in december!

Organiseert u dit jaar een kerstevenement en wilt u een onuitwisbare indruk achter laten op uw gasten of klanten? Met de 4,5 meter hoge opblaasbare kerstman van Heesbeen Attractieverhuur tovert u uw locatie om tot een ware kerstattractie. Deze betoverende publiekstrekker verwelkomt gasten al van ver en brengt direct de feestelijke sfeer naar iedereen die uw evenement nadert. Onze opblaasbare kerstman is perfect voor kerstmarkten, kerstborrels, themadagen in uw winkel en voor andere evenementen rond de kerstdagen.

Lees meer
gebruikte attracties kopen

Wij gaan onze gebruikte attracties verkopen

Dit jaar pakken we het even anders aan. Geen speeltuin in de loods zoals jullie misschien van ons gewend zijn, maar in plaats daarvan zetten we een deel van onze attracties in de verkoop! De reden hiervoor is dat we simpelweg te veel attracties hebben staan om nog verder uit te breiden. Er is dus ruimte nodig voor nieuwe, verrassende attracties! Heel de maand november richten we ons dan ook naast onze dagelijkse bezigheden op de verkoop van diverse attracties, groot en klein. Wij zetten alles op, zodat u goed kunt bekijken wat u koopt. De gehele maand bent u welkom op afspraak, zowel in de avond als in het weekend.

Lees meer
winterattracties huren

Bekijk onze winterattracties

De winter is een tijd vol feestdagen, wat betekent dat er genoeg evenementen, borrels, markten en feesten uit de grond schieten. Wij hebben een prachtige selectie gemaakt van winterattracties die ideaal in te zetten zijn op uw evenement, waardoor u een onvergetelijke dag creëert voor uw bezoekers, collega’s of gasten. Van decoratie tot aan springkussens, Heesbeen heeft alles voor u in winterse sferen! Bekijk ons assortiment winterattracties overzichtelijk op de website. Wij vertellen u graag meer in deze blog.

Lees meer