fbpx

Nieuws

Renault bakwagen met laadklep

Profiteer van het relaxt verhuizenpakket

Staat er een verhuizing op de planning en wilt u handig vervoer om alles in één weekend te verplaatsen? De bakwagens van Autoverhuur Nuenen kunt u nu het hele weekend meekrijgen. Zo hoeft u niet te haasten en kunt u alles mooi in een weekend verhuizen. De bakwagens helpen u met een soepele en snelle verhuis.

Lees meer
Privepark Heesbeen

Kinderfeestje in de buurt organiseren

Inmiddels zijn de regels weer versoepeld en zeker het samen buiten spelen van kinderen is nu toegestaan. Ook mogen we weer met meerdere mensen bij elkaar komen op afstand en dat geeft de ruimte om weer wat leuke dingen te doen. Daarom kunt u bij Heesbeen nu een kinderfeestje organiseren met onze attracties.

Lees meer
coronaproof attracties

Coronaproof simulator attracties

Bij Heesbeen kunt u altijd terecht voor de huur van een spel of attractie. Ook in deze tijd hebben we een mooi assortiment aan coronaproof attracties voor alle leeftijden. Deze kunnen prima gebruikt worden zonder risico te lopen op een besmetting. Zo kunt u met het hele gezin veilig genieten van de attractie.

Lees meer
prive attractiepark Heesbeen

Heesbeen Privé Attractiepark

Zoekt u een mogelijkheid om toch nog iets leuks met uw gezin te doen in deze tijden? Heesbeen biedt u een dagje uit met uw gezin in uw eigen privé Attractiepark! Heeft u altijd al een attractiepark voor uzelf willen hebben? Dat kan! Wij stellen ons afgesloten terrein voor u beschikbaar om met uw gezin te ontspannen in het Heesbeen privé Attractiepark.

Lees meer
Bestelbus met laadruimte

Bestelbus met 11 m3 laadruimte huren

Heeft u handig en ruim vervoer nodig om uw spullen te verhuizen of heeft u flink wat goederen te verplaatsen? Dan vindt u bij Autoverhuur Nuenen een ideale bestelbus waar u maar makkelijk uw spullen in kwijt kunt. Met deze comfortabele wagen bent u direct van uw vervoersprobleem af.

Lees meer
Inzittenden in auto's

Inzittende in auto’s, hoe werk dat nu?

In de huidige tijd is afstand houden voor iedereens gezondheid van groot belang. Maar hoe werkt dat nou precies in een auto? Mag je met meerdere mensen in een auto zitten? Ook als u een auto heeft gehuurd is het belangrijk om te weten hoe dit nu precies zit. We leggen u graag uit hoe de regels precies zijn.

Lees meer
Aanhanger huren

Aanhanger huren voor bij het opruimen

Bent u lekker aan het opruimen in huis of in de garage en moeten alle overbodige spullen naar de stort? Dan kunt u dit beste doen met een aanhanger. Autoverhuur Nuenen verhuurt diverse aanhangers die u helpen met het vervoeren van alle spullen. Eenvoudig af te halen en tegen een scherpe prijs.

Lees meer
Actie spellen

ACTIE: 4 spellen huren voor slechts € 100,-!

Bent u op zoek naar iets leuks te doen terwijl u thuis zit? Heesbeen helpt u graag de verveling tegen te gaan en heeft daarom een leuke actie. U kunt nu vier spellen huren voor slechts € 100,-! U heeft hierbij de keuze uit ons brede assortiment aan gezelschapsspellen en interactieve spellen voor het gezin. Met Heesbeen hoeft u zich thuis niet langer te vervelen.

Lees meer
Actie springkussen

ACTIE: Springkussen voor in uw tuin

Wilt u uw kinderen lekker laten spelen in de tuin nu ze amper naar buiten kunnen? Bij Heesbeen profiteert u nu van onze springkussenactie! U kunt voor een hele week een springkussen voor in de tuin huren tegen de dagprijs. Dan kunnen u kinderen volop genieten van deze attracties!

Lees meer