fbpx

Nieuws

Rodeostier

Rodeorijden op jouw evenement in coronatijd

Met het openingsplan van het kabinet komt er meer perspectief voor de evenementenbranche. In juli kunnen de eerste grootschalige events waarschijnlijk weer van start gaan. Maar dit zal naar verwachting nog wel met de nodige maatregelen zijn. Daarom is het goed u daarop voor te bereiden. Gelukkig zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om een coronaproof evenement te organiseren. Dat begin al bij het huren van de juiste attracties, zoals een coole rodeostier.

Lees meer
veiligheid opblaasbare toestellen

Veilig genieten van opblaasbare speeltoestellen bij Heesbeen

Er is voor een kind niets leukers dan lekker spelen op een luchtkussen of een ander opblaasbaar speeltoestel. Om lekker onbezonnen te kunnen genieten van een attractie staat de veiligheid voorop. Zo zorgen we bij Heesbeen altijd voor een veilige attractie, maar er zijn ook een aantal zaken waar u op kan letten om iedereen veilig te laten spelen.

Lees meer
nieuwe locatie Utrecht

Nieuwe locatie in omgeving Utrecht!

We kunnen voor onze trouwe klanten goed nieuws melden: we hebben een nieuw bedrijfspand langs de snelweg in de regio Utrecht geopend! Tussen de A27, A12 en A2 is een prachtig pand verschenen dat ervoor moet zorgen dat we nog beter bereikbaar zijn voor onze klanten in het midden van Nederland, zoals Houten, Vianen, Utrecht en Nieuwegein.

Lees meer
evenementen weer mogelijk 1 juli

Perspectief voor evenementen: vanaf 1 juli meer mogelijk

Het afgelopen jaar was zwaar voor organisatoren van evenementen. Mensen mochten niet bij elkaar komen, moesten afstand houden en het liefst thuis blijven. Allemaal dingen die niet handig zijn wanneer je een evenement organiseert. Maar er gloort hoop: het kabinet heeft bekendgemaakt dat vanaf 1 juli misschien wel meer mogelijk is. Buurtfeesten, sportdagen en bruiloften; deze kunnen dan dankzij de vaccinatiecampagne hopelijk weer van start. En uw feest of evenement kan vast wel wat Heesbeen gebruiken.

Lees meer
Koningsspelen Heesbeen

Koningsspelen gaan door in aangepaste vorm

Goed nieuws voor alle basisscholen en kinderen: de Koningsspelen gaan dit jaar door! Weliswaar in aangepaste vorm, maar 23 april worden de Koningsspelen gevierd. Dat betekent een leuke dag voor de kinderen. Wilt u een waar festijn maken van deze spelletjesdag? Bekijk dan de mogelijkheden van Heesbeen voor een leuke attractie of spel om van de dag een succes te maken!

Lees meer
Aanhangers

Huur een aanhanger voor makkelijk vervoer

Heeft u een aanhanger nodig om iets makkelijk te vervoeren? Bij Heesbeen Attractieverhuur verhuren we verschillende aanhangers die geschikt zijn voor het vervoeren van kleine en grote voorwerpen. Hiervoor verhuren we aanhangers in vele soorten en maten.

Lees meer
Abraham en Sarah

Vier een vijftigste verjaardag met Sarah of Abraham

Verjaardagen staan bol van tradities, maar eentje maakt een jarige maar eens in het leven mee. Wanneer u een halve eeuw viert, is er niks leuker dan verrast worden met een enorme Abraham of Sarah pop in de voortuin. Bij Heesbeen Attractieverhuur hebben we metershoge opblaasmannen en -vrouwen beschikbaar voor de grootste verrassing.

Lees meer