Nieuws

voetbal attracties ek huren

Vier het EK met onze leuke aanbieding!

Het EK Voetbal 2024 staat voor de deur en bij Heesbeen kunnen we niet wachten! Het belooft weer een geweldig toernooi te worden, met spanning, sensatie en hopelijk veel successen voor ons geliefde Oranje. Bent u ook zo enthousiast en wilt u tijdens de wedstrijden iets leuks organiseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Lees meer
hemelvaartsdag attractie huren

Vier Hemelvaartsdag met Heesbeen!

Met Hemelvaartsdag voor de deur, is het tijd om u voor te bereiden op een geweldig lang weekend vol evenementen en bijeenkomsten. Tijdens het Hemelvaartsweekend wordt er in heel Nederland ontzettend veel georganiseerd. Dit lange weekend in de lente trekt Nederland erop uit! Bent u van plan om voor uw gasten een leuk evenement te organiseren? Dan heeft Heesbeen alles wat u nodig heeft in huis.

Lees meer
attracties huren koningsdag

Huur op tijd al uw benodigdheden voor Koningsdag!

Het is bijna zover, de dag waarop heel Nederland de verjaardag van de koning viert. Bent u van plan om een evenement te organiseren en wilt u iets bijzonders toevoegen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! We hebben een uitgebreid assortiment aan attracties en benodigdheden die uw feest gegarandeerd onvergetelijk zullen maken. Of u nu op zoek bent naar kinderattracties of naar manieren om uw horecagelegenheid om te toveren tot een blikvanger tijdens de rommelmarkt, wij denken graag met u mee.

Lees meer
attracties huren meivakantie

Een vrolijke meivakantie met Heesbeen!

De meivakantie staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om te genieten van al het leuks dat Nederland te bieden heeft. Bij Heesbeen Attractieverhuur zijn we er klaar voor om uw meivakantie onvergetelijk te maken! Of u nu op zoek bent naar avontuurlijke attracties, gezellige spellen of praktische benodigdheden voor uw evenement, bij Heesbeen kunt u alles vinden wat u nodig heeft.

Lees meer
attracties huren bevrijdingsdag

Wij hebben alles in huis voor Bevrijdingsdag!

Dit jaar valt Bevrijdingsdag op zondag! Dat betekent dat heel Nederland vrij is op de dag dat wij onze vrijheid vieren. Bevrijdingsdag is een enorm drukke dag als het gaat om evenementen. Het is immers de dag waarop we onze vrijheid vieren en dat blijft belangrijk! Wilt u graag een evenement organiseren en bent u hiervoor op zoek naar een publiekstrekker, leuke attractie of een verscheidenheid aan benodigdheden? Dan helpen wij u graag verder. Reserveer uw selectie op tijd voor deze drukke dag, zo voorkomt u teleurstellingen!

Lees meer
attracties huren pasen

Organiseert u een paasevenement?

Tijdens het Paasweekend is iedereen weer een lang weekend vrij! Nu het zonnetje weer steeds vaker schijnt in de lente is dit een uitgelezen kans om een leuk buiten evenement te organiseren. En dat wordt in heel Nederland ook flink gedaan. Organiseert u een paasmarkt, paaskermis, festival, buurtdag of een feestdag op een camping? Dan bent u bij Heesbeen aan het juiste adres voor leuke attracties, spellen en alle benodigdheden!

Lees meer
koningsspelen 19 april

Organiseert u de Koningsspelen ook op 19 april?

Let op! Welke dag organiseert u de Koningsspelen dit jaar? Dit jaar vallen de Koningsspelen op vrijdag 26 april, slechts één dag voor Koningsdag. Dit kan een uitdaging zijn, vooral als u hierdoor met de planning in de knoei komt of alle gewenste sportieve spellen en attracties al verhuurd zijn voor Koningsdag. Doordat het vele scholen beter past, worden de Koningsspelen dit jaar dan ook op veel plekken op 19 april gevierd. Verplaatst u de Koningsspelen ook liever naar 19 april? Dan raden wij u aan om op tijd al uw benodigde materialen te reserveren voor deze leuke en sportieve dag!

Lees meer
koningsspelen spellen huren

Sportieve spellen huren voor de Koningsspelen: wees er op tijd bij!

Op 26 april is het weer tijd voor de koningsspelen! Op deze jaarlijkse feestdag mogen kinderen het liefst heel de dag de buitenlucht in voor een dag vol plezier. Deze dag staat in het teken van gezelligheid en sportiviteit, wat de perfecte gelegenheid is voor allerlei sportieve evenementen. Bent u ook van plan een evenement te organiseren? Heesbeen staat voor u klaar met een scala aan attracties, sportieve spellen en benodigdheden om ervoor te zorgen dat iedereen een geweldige tijd beleeft tijdens deze viering van de Koningsspelen.

Lees meer
carnaval huren actie

4 dagen huren, 2 dagen betalen tijdens Carnaval!

Carnaval is er dit jaar vroeg bij! 7 t/m 11 februari is het zo ver! Het feest barst vier dagen lang los in steden en dorpen van Noord-Brabant en Limburg. Als horecaondernemer is dit dé gelegenheid om groots uit te pakken en uw gasten iets extra's te bieden. Om dit succesvol te kunnen doen, is het essentieel om goed voorbereid te zijn. Bij Heesbeen hebben we alles om uw café, kroeg of restaurant te ondersteunen, uit te breiden of aan te kleden. En we hebben ook genoeg entertainment voor de kids terwijl de ouders feestvieren. Bovendien hebben we allerlei publiekstrekkers om voorbijgangers te laten weten dat bij u het grootste feest aan de gang is! Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Lees meer