Nieuws

introductieweek spellen huren

Bent u al klaar voor de introductie weken van het nieuwe schooljaar?

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent dat de introductieweken weer van start gaan! Een spannende periode waarin nieuwe studenten elkaar leren kennen en zich thuis gaan voelen op hun nieuwe school of universiteit. Bij Heesbeen Attractieverhuur geloven we dat een geweldige start van het nieuwe academische jaar onvergetelijke herinneringen creëert en de basis legt voor een succesvolle studietijd. Daarom bieden we diverse mogelijkheden om de introductieweken van uw onderwijsinstelling een knallende start te geven!

Lees meer
attractie burendag

Beleef een onvergetelijke Burendag met Heesbeen!

Op 23 september staat de nationale Burendag weer voor de deur, een dag waarop buren in heel Nederland samenkomen om hun buurtgenoten beter te leren kennen en de banden te versterken. Dat vinden we heel gezellig! Met onze uitgebreide collectie attracties kunnen alle kinderen uit de buurt de hele dag volop plezier beleven en samen leuke herinneringen creëren!

Lees meer
big wheels huren

Race tegen elkaar in de Big Wheels!

Een middag ouderwets racen in botsautootjes, maar dan in een nieuw jasje? Dan zijn onze Big Wheels de juiste attractie voor uw evenement! Deze Super Attractie biedt u vier grote trapjeeps, oftewel skelters, en een grote opblaasbare rijbaan die wel tegen een stootje kan. Deze gecertificeerde attractie beschikt over skelters die voorzien zijn van een klein verzet. Zo blijft de snelheid van de autootjes beperkt en waarborgen we de veiligheid van elke deelnemer. De Big Wheels zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en kan dus zowel door kinderen als volwassenen gebruikt worden. We vertellen u hier alles wat u moet weten over het huren van onze Big Wheels met opblaasbare rijbaan.

Lees meer
schietkraam huren

De schietkraam: altijd een succes!

Bij Heesbeen hebben we meer dan genoeg attracties, recreatief en sportief vermaak voor kinderen. Maar De Schietsalon is uitsluitend voor volwassenen! Deze leuke western aanvulling op uw evenement of feest is een echte publiekstrekker en zorgt voor een leuke, competitieve en spannende sfeer. De kraam is ontzettend leuk om in te zetten op diverse gelegenheden. Van een bedrijfsfeest tot aan een braderie: de Schietkraam van Heesbeen doet het altijd goed! Doordat het een aanwinst is op elk evenement, is het voor onze een echte Super Attractie. Deze hardloper zorgt voor een gemoedelijke rivaliteit en het nodige vermaak.

Lees meer
bungee trampoline huren

Een sportieve middag met de Bungee Trampoline

De Bungee Trampoline: een van onze favoriete Super Attracties! Het is niet alleen een echte publiekstrekker, het wordt zo leuk ontvangen op feesten en evenement dat één keertje springen vaak niet genoeg is. Deze attractie maakt het mogelijk om kinderen en volwassenen veilig van een trampoline gebruik te laten maken. En dat niet alleen: dankzij de verzekering kunnen ze ook nog een veel hoger springen dan op een normale trampoline! Een echte aanwinst voor als u uw gasten wilt vermaken met niet alleen een sportieve, maar ook nog eens superleuke activiteit. Dit maakt de bungee Trampoline een ware Super Attractie.

Lees meer
draaimolen 14 zitplaatsen

Onze vrolijke draaimolen met 14 zitplaatsen

In deze reeks blogs zetten we onze Super Attracties in het zonnetje. De Super Attracties zijn altijd een groot succes en zijn bovendien nu met het heerlijke weer perfect voor een recreatieve dag in de buitenlucht! Onder onze Super Attracties vallen attracties die geschikt zijn voor jong en oud en hebben we voor elke doeleinde het juiste vermaak. Bent u op zoek naar iets sportiefs, competitiefs of wilt u vooral dat iedereen het gezellig naar zijn zin heeft? Dan kunt u terecht bij Heesbeen. Deze week willen we u graag meer vertellen over onze leuke draaimolen met 14 zitplaatsen!

Lees meer
opblaasbaar doolhof huren

Oneindig veel mogelijkheden met het Opblaasbaar Labyrint!

Ons Opblaasbaar Labyrint mag zeker niet ontbreken in de categorie Super Attracties. Dit Opblaasbare Labyrint zorgt voor een complete verduistering waardoor u elke activiteit extra spannend maakt in het donker! Zo kunt u bij een buitenevenement een stuk verduisteren om diverse spellen een extra uitdaging te bieden. Zet het Opblaasbare Labyrint in bij het organiseren van een zeskamp, het opzetten van een doolhof, het creëren van een spookhuis tijdens Halloweenavonden of maak een spel lasergamen extra moeilijk en onvoorspelbaar!

Lees meer
rodeostier huren

Een rodeostier maakt van elk evenement een feestje

In deze blogreeks lichten we onze Super Attracties stuk voor stuk voor u uit! Hierbij mag de Rodeo Stier absoluut niet ontbreken. De Rodeo Stier is al zo lang we ons kunnen heugen een groot succes op ieder evenement; het is een echte klassieker. De toegankelijkheid van de attractie en de grote hoeveelheid plezier wat u eruit kunt halen maakt het elke keer weer een waar succes. Deze trekpleister is zowel geschikt voor kinderen als volwassenen en is uiteraard gecertificeerd. Veiligheid gaat boven alles! We vertellen u hier alles wat u moet weten over onze Super Attractie: de Rodeo Stier.

Lees meer
superattractie klimwand

De klimwand: een super attractie!

Bij Heesbeen verhuren we de leukste attracties voor elk evenement wat u wilt organiseren. In de komende blogs lichten wij onze Super Attracties uit. Dit zijn attracties die al jarenlang favoriet zijn bij velen, voor menig evenementen in kunnen worden gezet en elke keer weer een echte hit zijn! Houd ons dus in de gaten voor het zien van de leukste en meest veelzijdige attracties. In deze blog vertellen we u meer over onze klimwand: de veiligste mobiele klimwand die u kunt huren voor een sportieve middag.

Lees meer