fbpx

Nieuws

Opblaasbare kerstman

Vier kerst op een gróótse manier

Heeft u deze kerstdagen een evenement of show die extra belangstelling nodig heeft? Dan hebben wij u voor het ideale item: onze 4,5 meter hoge kerstman! Niemand zal u kunnen missen met deze kerstman voor de deur. De eerste dag betaalt u € 99,-, de dagen daarna huurt u deze grote kerstman voor slechts € 10,– per dag!

Lees meer

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

In tijden van milieubesef en klimaatverandering is het belangrijk om als bedrijf ook een steentje bij te dragen. Daarom hebben we bij Heesbeen de focus gelegd op maatschappelijk verantwoord ondernemen om ook bij te dragen aan een beter milieu. Voor een milieubewust event bent u bij Heesbeen aan het juiste adres.

Lees meer

Problemen voorkomen met het garantiefonds

Het huren van een attractie zorgt natuurlijk voor een groot feest, maar het is wel een serieuze zaak. Om problemen te voorkomen geldt sinds kort bij Heesbeen het garantiefonds, waardoor u op een verantwoordelijke manier zonder stress bij ons kunt huren. Wij vertellen u graag meer over deze regeling.

Lees meer
Online veiling

Online veiling Heesbeen

Altijd al gedroomd van uw eigen draaimolen of rodeostier? Wegens de vernieuwing van ons assortiment doen wij afstand van enkele van onze items. Heeft u interesse in een van onze artikelen? Neem een kijkje op onze online veiling!

Lees meer

Heesbeen op de Festivak Beurs

Begin november is het weer zover, dan wordt de grootste evenementenbeurs van het land gehouden: de Festivak Beurs. Heesbeen is dit jaar ook te vinden op deze grootse beurs waar alles rondom evenementen en festivals samenkomt. Komt u ook bij ons langs?

Lees meer
Landelijke auto test dag

Landelijke Auto Test Dag

De eerste week van november is het weer zover: de landelijke testdag van Opel. Tijdens deze dag stellen de autodealers zich open voor bezoek om eens een kijkje te geven in hun werk. Bovendien is het mogelijk om uw auto te laten checken voor de winter, zodat deze winterklaar is. Voor de aankleding van uw landelijke auto test dag met attracties of attributen kunt u natuurlijk bij Heesbeen terecht.

Lees meer
Bus 6-persoons

6-persoonsbus

Is het tijd voor een dagje weg of gaat u met een groot gezin op pad? Dan heeft u passend vervoer nodig. Bij Heesbeen hebben we 6-persoonsbussen waarmee u overal naartoe kan. Zonder gedoe huurt u deze bussen dankzij onze samenwerking met Autohopper Autoverhuur Nuenen. Lees meer over deze comfortabele bussen.

Lees meer
Valmat attractie

Veiligheid staat centraal bij Heesbeen

Bij het gebruiken van een attractie op een evenement of feest is veiligheid het belangrijkste. Dat iedereen vrij en zonder gevaar kan genieten en spelen. Daarom heeft de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit een specifiek interventiebeleid ingevoerd voor attracties en speeltoestellen. Bij Heesbeen staat veiligheid voorop en dus lichten we u graag in over de maatregelen van dit beleid. Zo kunt u optimaal genieten van onze uiteenlopende attracties!

Lees meer

Themapakket Winter Wonderland

Bent u al bezig met het plannen van een mooi winters evenement aan het einde van het jaar? Bij Heesbeen hebben we een zeer compleet themapakket waarmee u uw evenement omtovert tot een waar Winter Wonderland. Dus organiseert u een feestje of evenement waar het winterthema centraal staat? Dan is het Themapakket Winter Wonderland uw sleutel tot succes. Wij laten u graag de verschillende attracties zien.

Lees meer