fbpx

Nieuws

Aanhangers

Huur een aanhanger voor makkelijk vervoer

Heeft u een aanhanger nodig om iets makkelijk te vervoeren? Bij Heesbeen Attractieverhuur verhuren we verschillende aanhangers die geschikt zijn voor het vervoeren van kleine en grote voorwerpen. Hiervoor verhuren we aanhangers in vele soorten en maten.

Lees meer
Abraham en Sarah

Vier een vijftigste verjaardag met Sarah of Abraham

Verjaardagen staan bol van tradities, maar eentje maakt een jarige maar eens in het leven mee. Wanneer u een halve eeuw viert, is er niks leuker dan verrast worden met een enorme Abraham of Sarah pop in de voortuin. Bij Heesbeen Attractieverhuur hebben we metershoge opblaasmannen en -vrouwen beschikbaar voor de grootste verrassing.

Lees meer
Back to Live

Snel ‘back to live’ na corona

Door de coronapandemie zit de evenementenbranche al bijna een jaar volledig op slot. Een concert, festival of ander evenement organiseren is niet mogelijk. En als het mogelijk is, alleen met een beperkt aantal bezoekers en veel maatregelen. Om de sector perspectief te bieden, doet Heesbeen Attractieverhuur in februari mee aan een proefevenement dat besmettingsrisico’s in kaart moet brengen.

Lees meer
kraam huren afhalen winkel

Bereid uw winkel voor op afhalen met onze kramen

Nu er versoepelingen van de coronamaatregelen mogelijk zijn, mogen klanten vanaf 10 februari weer producten afhalen bij uw winkel. Dit moet buiten, daarom is het handig als u buiten een plek hebt waar u makkelijk al uw artikelen mee kan geven. Bij Heesbeen Attractieverhuur verhuren we de handigste kraampjes die u ondersteuning bieden en droog houden nu u al uw activiteiten naar buiten moet verplaatsen.

Lees meer
Disco Springkussen Heesbeen

Springen en dansen in uw eigen Disco Springkussen!

Springen en dansen in uw eigen Disco Springkussen! Altijd al een eigen disco op uw feest willen hebben? Heesbeen Attractieverhuur brengt hem bij u thuis. En niet zomaar een: wij verhuren een heus Disco Springkussen! Losgaan in het donker Dit springkussen bewijst dat springen écht voor alle leeftijden is. Met drie ledspots in verschillende kleuren wordt het een feest in dit overdekte springkussen. Onder de koepel is het donker en kan u losgaan op het tempo van de lichtflitsen. Uw favoriete muziek Wat voor muziek er in de springdisco wordt gedraaid bepaalt u zelf. Via een usb-stick of telefoon kan u zelf uw favoriete muziek uit de muziekbox knallen. Gaat u voor 80’s, dance of kinderdisco? Met de juiste muziek uit de boxen wordt elk feest met dit Disco Springkussen een knaller! Party zonder zorgen Twijfelt u nog? Dat is zeker niet nodig. Ook als uw feest onverwacht in het water valt door bijvoorbeeld slecht weer of ziekte, kunt u via ons garantiefonds dit feestelijke springkussen tot 100 dagen na bestelling alsnog huren. Zo kunt u zorgeloos vooruitkijken naar een geweldige party! Dansend springen Al uw gasten kunnen naar hartenlust dansend springen en losgaan op de muziek. Deze unieke attractie is een geweldige aanvulling voor op uw evenement of feest. Bent u geïnteresseerd in het huren van dit Disco Springkussen? Vraag dan een offerte aan. Voor € 158,- inclusief btw haalt u de disco naar u toe. Alvast veel spring- en dansplezier! Heeft u nog vragen? Heeft u nog vragen over deze attractie, of wilt u iets anders van ons weten? Dan kunt u altijd contact opnemen met Heesbeen Attractieverhuur.

Lees meer
Winter Wonderland Heesbeen Attractieverhuur

Een eigen Winter Wonderland dichtbij huis!

Laat de winter maar komen! Zelfs op de koudste dagen wordt u warm van dit Winter Wonderland-pakket van Heesbeen Attractieverhuur. Lekker klauteren, springen en glijden in hartje winter. Haal met 3 schitterende attracties de wintersport naar u toe!

Lees meer
Reuzekerstman Opblaas Heesbeen

Een reuzekerstman als publiekstrekker op uw evenement!

Op zoek naar een grote publiekstrekker voor uw winterse evenement? Bij Heesbeen Attractieverhuur kunt u nu een opblaasbare kerstman van 4,5 meter hoogte huren als iconische gastheer! Perfect als herkenningspunt, decoratie en achtergrond voor een fotomoment. Omdat de winter eraan komt, verhuren we de reuzekerstman aan voor een speciale weekprijs.

Lees meer