De leukste activiteiten, sport en spellen voor vakantieparken!

Zoekt u dit hoogseizoen leuke activiteiten voor de kleine bezoekers van uw camping of vakantiepark? Laat uw animatieteam dan te werk gaan met leuke activiteiten, sport en spellen van Heesbeen! Het bieden van op en top vermaak voor de kids met een actief animatieteam is een echt pluspunt voor uw camping. Want, als de kinderen het naar hun zin hebben gehad, komen de ouders nog een keertje terug! Bekijk ons ruime assortiment activiteiten op de website en organiseer de leukste zomerdagen bij u op het terrein.

Zeskampactiviteiten huren vakantiepark camping

Sportieve activiteiten doen het altijd goed op de camping! Wij hebben diverse activiteiten en sporten in ons assortiment waarmee u een fantastische zeskamp kunt organiseren. Maak er een waar toernooi van voor jong en oud en bezorg uw bezoekers een leuke en sportieve dag.

Voor in het zwembad

Is het lekker warm? Dan zijn sportieve activiteiten leuker in het water! Door een loopmat in een zwembad of waterplas te leggen, daagt u de deelnemers uit zo snel mogelijk te rennen én in balans te blijven. Ook hebben we een uitdagende waterhindernisbaan, waarop obstakels overwonnen moeten worden om bij de finish te kunnen komen. Een echte favoriet onder de kids!

Met onze waterspin kunnen kinderen klimmen, stoeien en spelen in het water. Zorg voor extra spel- en recreatieactiviteiten in het water met deze attractie. Ook is het mogelijk om een watertrampoline te huren bij Heesbeen! Met deze trampoline kan er gesprongen worden op het water met een frisse duik al gevolg. De watertrampoline hebben we in het groen, rood, geel en blauw en heeft een diameter van drie meter.

Waterattracties zonder zwembad

Een attractie zonder zwembad? Denk dan eens aan onze zeephelling. Laat kinderen vrij spelen of organiseer een wedstrijd tussen de deelnemers. De deelnemers proberen zo snel mogelijk de overkant van de baan te bereiken, maar pas op: het is erg glad! De attractie wordt vaak ingezet als onderdeel bij een zeskamp maar is natuurlijk ook leuk om gewoon op te spelen. Met een zeephelling is er gegarandeerd een hele middag pret. Ook hebben we nieuwe buikschuifbanen in ons assortiment! Kies voor een buikschuifbaan van maar liefst 25 meter met zwembad of onze leuke buikschuifbaan Aqua, in de vorm van een haai!

Organiseer een themadag

Wilt u uw vakantiepark omtoveren voor een themadag of -avond? Wij hebben de leukste attracties in meerdere thema’s! Ontdek onze adventure, aqua, brandweer/112, boerderij, circus en Formule 1 attracties op de website.

Een leuke vakantie met Heesbeen

Met deze uitgebreide en veelzijdige activiteiten van Heesbeen wordt uw vakantiepark of camping gegarandeerd een onvergetelijke bestemming voor het hele gezin. Of het nu gaat om spannende zeskampcompetities, verfrissend waterplezier of themadagen vol avontuur, er is voor ieder wat wils. Heeft u nog vragen over onze attracties, activiteiten of de huurmogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Laat de kinderen lachen, de ouders ontspannen en zorg ervoor dat iedereen met mooie herinneringen naar huis gaat. Bezoek onze website en ontdek hoe u deze zomer het ultieme vakantiegevoel kunt creëren voor al uw gasten!