Winkelcentrums

Vier een bijzondere dag met een unieke activiteit of evenement in jouw winkelcentrum. Voor elk evenement en elke activiteit in jouw winkelcentrum hebben wij een passende attractie of activatie. Of je nu op zoek bent naar een publiekstrekker of een betoverend kinderplein, onze luchtkussens, interactieve spellen en attracties zijn gegarandeerd geschikt voor jouw evenement of activatie.

Kinderpleinen

Maak van jouw winkelcentrum een feest voor het hele gezin met onze kinderattracties. Laat kinderen genieten van luchtkussens, attracties en spellen, zoals springkussens en draaimolens. Dit is een gegarandeerd succes voor zowel ouders als kinderen. Kies voor een van onze themapakketten om op feestdagen of speciale dagen jouw winkelcentrum om te toveren tot een kinderparadijs. Voeg daarbij ook een uitdeelactie van popcorn en suikerspinnen toe met onze popcorn-/suikerspinkraam.

Activaties voor elk seizoen

Pas een activatie of evenement aan aan het seizoen. Van sfeervolle decoraties tot interactieve activiteiten, wij zorgen voor een betrokken en levendige sfeer in jouw winkelcentrum. Denk bijvoorbeeld aan ons winterpakket, met een arrenslee in het winkelcentrum of een compleet winters attractiepakket. Voor iedere doelgroep en locatie hebben wij de juiste materialen om jouw evenement onvergetelijk te maken.

Black Friday

Geef jouw winkelcentrum een boost tijdens drukke winkeldagen met een opvallende Black Friday activatie. Bied jouw gasten een extra activiteit aan of laat ze kans maken op leuke prijzen en kortingen. Met onze diverse attracties en activatiespellen is er altijd een leuke actie te bedenken. Denk bijvoorbeeld aan onze wervelwindmachine, waarmee je jouw gasten kunt laten meespelen voor prijzen. Bovendien kunnen veel van onze attracties worden gepersonaliseerd naar de huisstijl van jouw winkelcentrum!

Neem contact met ons op en ontdek hoe we samen in jouw winkelcentrum een levendige en aantrekkelijke activatie of evenement kunnen opzetten.