Ongevallenregistratie

Spelen op een luchtkussen. Dat is leuk, maar toch kunnen er soms ongelukken gebeuren. Gelukkig is het aantal ongevallen op een luchtkussen laag.

We zijn als verhuurder verplicht deze ongevallen te melden bij de NVWA. Meld ongevallen daarom altijd bij Heesbeen Attractieverhuur. Wij houden alle ongevallen nauwkeurig bij. Hierdoor hebben wij altijd een actueel overzicht van het aantal ongevallen.

 

Ongevallenregistratie formulier

Heeft u een ongeval meegemaakt op een van onze luchtkussens of attracties? Dan vragen wij u om (samen met ons) het ongevallen registratieformulier in te vullen. Dit formulier is hieronder te downloaden.

> Ongevallen Registratieformulier – Digitaal

> Ongevallen Registratieformulier – Print

Sla na het invullen van het digitale formulier de PDF op of scan het ingevulde geprinte formulier in. Mail deze, samen met uw ingebruikname opname, naar info@heesbeen.nl.

 

Ongevallen en/of storingen

Mochten er ongevallen of storingen met onze attracties en luchtkussens zijn? Neem dan altijd direct contact op met Heesbeen Attractieverhuur, zodat we zo spoedig mogelijk in staat worden gesteld het probleem zo correct mogelijk te verhelpen.

Telefoonnummer: 040-2834781

Noodnummer 24/7: 06-22495051