Publiekstrekkers

Bogen en Zuilen

“Wij heten u van harte welkom”, deze reclamebogen worden veel ingezet als entreepoort bij evenementen en als start/finish punt bij sportevenementen. Het is een perfecte manier om uw bedrijf te laten opvallen op het evenement. Cameramomenten registreren vaak de gebeurtenissen onder de boog. Hierdoor krijgt u ook na het evenement extra publiciteit. Bogen en zuilen kunnen geproduceerd worden in allerlei vormen en maten. Naast de productie kan Heesbeen ook zorgen voor het transport, op- en afbouw en de opslag.

Heesbeen laat op elk evenement zien dat u sponsor bent!

Productvergrotingen

Heesbeen blaast uw product op tot een super grote publiekstrekker. Vele producten gingen u voor, bijna elke vorm is te vergroten tot reusachtige publiekstrekker.

Het succes van het ontwikkelen van een productvergroting is het gemak van plaatsing in de praktijk. Alles is mogelijk maar door onze praktijkervaring te gebruiken bij de ontwikkeling voorkomen wij dat mooie producten niet worden ingezet.

Heesbeen maakt van elk product een aantrekkelijke publiekstrekker!

 

Sky swingers

De skyswinger is de bekendste publiekstrekker in zijn soort. Deze zijn leverbaar in alle denkbare kleuren, ook is het mogelijk om een tekst aan te brengen. Er zijn ook uitvoeringen als skydancer, 2 benige poppen die dansen door de wind. Bij avond evenementen is het ook mogelijk om een lamp in de skytube te plaatsen voor extra effect.

Heesbeen heeft meer dan 100 skyblowers die bestemd zijn voor de verhuur.

Neem contact op voor meer informatie.