Verkoop

Advies

Heesbeen Attractieverhuur wilt u in kennis stellen van de nieuwste mogelijkheden voor het realiseren van een ‘eigen’ attractie. Bijvoorbeeld een springkussen met uw eigen naam, uw eigen logo, uw eigen kleurstelling.

Het is voor ons niet de bedoeling om u de attractie alleen te verkopen, u wordt een totaalconcept geboden van het begin tot het eind. In nauw overleg wordt met u de attractie ontwikkeld en aangeschaft. Daarna verzorgen wij de totale exploitatie, inclusief de opslag, het transport, het opbouwen, het afbreken en de begeleiding. Ook het onderhoud en eventuele reparaties worden geheel door ons verzorgd.

Indien u nu al regelmatig een attractie inhuurt, is een prijsvergelijking met onze speciale promo mogelijkheden zeker de moeite waard. Immers, voor dezelfde kosten heeft u een ‘eigen’ attractie naar eigen wensen. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op en u wordt vervolgens graag en uitgebreid geadviseerd en ingelicht over de diverse mogelijkheden.

Reparatie

Stuur uw foto’s van de schade en totaal object naar info@heesbeen.nl. Wij verzamelen reparaties en voeren deze uit in de wintermaanden.

Verkoop gebruikt