Op- en afbouw, Begeleiding & Veiligheid

Alle attracties van Heesbeen attractieverhuur voldoen aan alle veiligheidseisen. Wel is het van belang dat de op- en afbouw en begeleiding op de juiste manier wordt uitgevoerd. Onderstaande video’s geven alle informatie over de opbouw, begeleiding, afbouw en veiligheid.

Opbouw van luchtkussens

Een luchtkussen dient te staan als een huis. VeiligheidNL heeft hiervoor een duidelijke instructievideo gemaakt. Bekijk deze video voordat je begint het opbouwen van het luchtkussen.

Afbouw van luchtkussens

Voor de afbouw van een luchtkussen hebben wij een duidelijke instructievideo. Volg deze stappen bij het oprollen van het luchtkussen. Hierdoor is ook het gemakkelijk te vervoeren.

Begeleiding bij luchtkussens

Op ieder luchtkussen gelden speelregels. Om deze speelregels te waarborgen, is het belangrijk dat er altijd toezicht wordt gehouden. De belangrijkste speelregels worden in onderstaande video doorgenomen.

Houd het maximaal aantal kinderen in de gaten en dat grote en kleine kinderen elkaar afwisselen. Houd ook in de gaten dat kinderen niet op de zijwanden klimmen, niet duiken en wild spelen, niet eten en drinken op het luchtkussen en dat er geen scherpe voorwerpen op het luchtkussen komen.

VeiligheidNL

VeiligheidNL heeft voor huurders van attracties verschillende voorlichtingsmaterialen ontwikkeld. Deze posters en video’s geven huurders instructies voor de veiligheid, speelregels en begeleiding van luchtkussens. Informeer als organisator alle betrokkenen bij een luchtkussen met deze instructiematerialen.

> Instructiekaart luchtkussen