Promotie

Eventmarketing is een communicatiemiddel, dat ontzettend hard groeit. De mogelijkheden om zich te onderscheiden tegen over de concurrent zijn nog legio. Aan de hand van uw doelstelling denkt Heesbeen mee in wat voor u een aantrekkelijke Funpromotie zou kunnen zijn. In overleg worden concepten uitgewerkt die aansluiten op uw doelgroep. Op deze wijze heeft Heesbeen kleine en grote promoties tot een succes gemaakt.

Het is voor ons niet de bedoeling om u de attractie alleen te verkopen, u wordt een totaalconcept geboden van het begin tot het eind. In nauw overleg wordt met u het promotiepakket ontwikkeld en aangeschaft. Daarna verzorgen wij de totale exploitatie in Nederland, België en Duitsland, inclusief de opslag, het transport, het opbouwen, het afbreken en de begeleiding. Ook het onderhoud en eventuele reparaties worden geheel door ons verzorgd.

Indien u, na raadpleging van onze informatie, nog vragen heeft en/of verder advies op prijs stelt, neem dan gerust contact met ons op. Mocht u niet overtuigd zijn van onze kwaliteit, maak dan eens vrijblijvend een afspraak. Wij zijn u graag van dienst om van uw merk of product een onvergetelijk promotie succes te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!