Organiseert u in de zomer een (kinder)kermis?

Het organiseren van een leuke (kinder)kermis is mogelijk dankzij het brede assortiment van Heesbeen Attractieverhuur. Bij Heesbeen Attractieverhuur hebben we alles wat u nodig heeft om van uw zomerse kermis een knallend succes te maken. Bied variatie in uw kermisopbouw om bezoekers lang te kunnen vemaken met attracties en activiteiten die perfect passen bij uw evenement. Of u nu op zoek bent naar klassieke kermisattracties zoals een draaimolen of een suikerspinmachine, of naar spannende en unieke attracties zoals een bungee trampoline of een stormbaan, we hebben het allemaal in huis!

Een kermis is niet compleet zonder draaimolen!kinder kermis attracties huren

Wat is een kermis zonder draaimolens? Bij Heesbeen Attractieverhuur hebben we een ruime selectie draaimolens in verschillende maten en capaciteiten. Of u nu kiest voor een draaimolen voor 14, 16 of 26 personen, één ding is zeker: uw gasten zullen genieten van het klassieke draaimolenplezier. Ook hebben we een echte draaibus, waar kinderen in plaats kunnen nemen!

Natuurlijk hebben we meerdere spellen en attracties in ons assortiment die perfect zijn voor een kinderkemis. Huur bijvoorbeeld de Kop van Jut, de schietsalon, luchtkussen, het werpspel, de rodeo stier, het prijzenrad, het basketbalspel of grote attracties, zoals een Bungee trampoline en Klimwand om uw kermis leuk te maken voor alle leeftijden!

De leukste snacks voor op de kermis

Wat is een kermis zonder heerlijke snacks? Bij Heesbeen Attractieverhuur hebben we diverse mogelijkheden om uit te kiezen. Van zoete suikerspin tot knapperige popcorn, van verfrissend ijs tot kleurrijke zuurstokken, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw gasten te verwennen met de lekkerste traktaties. Huur bijvoorbeeld onze suikerspinmachine, popcornmachine, ijscokar, popcorn-/suikerspinkraam of zuurstokkenkar! Onze popcorn-/suikerspinkraam bieden we overigens aan in verschillende vormen, van losse verkoop tot het afkopen per uur of het aantal porties.  Bekijk al onze machines en materiaal op de website.

Bekijk ons partyverhuur voor tenten en kramen

Om uw kermis compleet te maken, bieden wij ook partyverhuur aan. Van tenten tot kramen, wij hebben alles wat u nodig heeft om een gezellige en uitnodigende sfeer te creëren op uw evenement. Met onze partyverhuur kunt u gemakkelijk een bruisende kermisomgeving creëren waar gasten kunnen genieten van alle attracties en lekkernijen.

Wij adviseren u graag over de invulling van uw evenement

Bent u op zoek naar uitgebreid advies als het gaat om de invulling van uw kermis? Wij denken graag met u mee. Aan de hand van uw doelgroep, het aantal bezoekers, de gelegenheid en uw budget kunnen we u een persoonlijk en professioneel advies bieden over de leukste invulling voor uw evenement. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden!

Organiseer uw kermis met Heesbeen

Bent u klaar om uw zomerse (kinder)kermis te plannen? Bij Heesbeen Attractieverhuur hebben we alles wat u nodig heeft om van uw evenement een groot succes te maken. Wij staan klaar om u te helpen bij het organiseren van een onvergetelijke kermis! Bezoek onze website voor meer informatie over onze attracties, snacks en partyverhuur, en ontdek hoe wij uw (kinder)kermis tot een spectaculair evenement kunnen maken.