Wij hebben alles in huis voor sportdagen!

Of het nu gaat om een school, vereniging, bedrijf of buurtfeest, wij hebben alles in huis om van uw sportdag een geslaagde dag te maken. Sportdagen zijn het leukst als er voor iedereen iets te doen is. Daarom bieden wij diverse spellen, sporten en attracties aan om van uw sportdag een groot succes voor iedereen te maken! Lees in deze blog meer over de mogelijkheden bij Heesbeen Attractieverhuur.

1. Sportsportdag spellen huren

Wij hebben diverse sport attributen in ons assortiment voor een geweldige sportdag. Bekijk ons ruime assortiment in de categorie ‘sport’ voor een overzicht met bijvoorbeeld levend tafelvoetbal en knotshockey! Veel voetballiefhebbers onder de bezoekers? Neem dan een kijkje in ons voetbalaanbod!

2. Zeskamp

Bij Heesbeen hebben we alles in huis voor een gezellige en sportieve zeskamp! Een zeskamp is een klassieke en geliefde activiteit op sportdagen. Bij Heesbeen Attractieverhuur kunt u kiezen uit een uitgebreide selectie zeskampattracties zoals zaklopen, touwtrekken, reuze Twister, en estafettes. Deze activiteiten bevorderen teamwork en een vriendschappelijke competitie.

3. Waterattracties

Organiseert u een sportdag op een warme dag in de zomer? Op deze dagen zijn waterattracties een verfrissende en leuke toevoeging. Onze buikschuifbaan Aqua, zwembad balk, waterbroekrace, zeephelling en waterhindernisbanen zorgen voor verkoeling en veel plezier. Deze attracties zijn perfect voor zomerse sportdagen!

4. Springkussens en stormbanen

Springkussens zijn altijd een hit, en met onze thematische springkussens kunnen kinderen hun energie kwijt terwijl ze plezier hebben. Voor degenen die op zoek zijn naar een uitdaging, zijn onze stormbanen ideaal. Deze parcoursen van verschillende lengtes en moeilijkheidsgraden testen de behendigheid en snelheid van de deelnemers.

Complete service

Het organiseren van een sportdag vraagt natuurlijk veel voorbereidingswerk. Daarom denken we bij Heesbeen Attractieverhuur uitgebreid met je mee. Het is natuurlijk mogelijk om gebruik te maken van onze breng- en haalservice, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoeren van de attracties. Ook kunt u toezichthouders inhuren voor de verschillende attracties en spellen, zodat er altijd een professioneel oog in het zeil wordt gehouden. Zo kunt u zich volledig concentreren op het plezier en de veiligheid van de deelnemers.

Natuurlijk is veiligheid onze hoogste prioriteit. Al onze attracties worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden om ervoor te zorgen dat ze in topconditie zijn. Daarnaast bieden we duidelijke instructies en begeleiding om ervoor te zorgen dat alle activiteiten veilig verlopen.

Reserveer nu alles voor uw sportdag!

Bent u klaar om een onvergetelijke sportdag te organiseren? Reserveer dan direct de gewenste spellen en attracties. Bij Heesbeen Attractieverhuur hebben we alles in huis om van uw sportdag een groot succes te maken, bezoek onze website om ons volledige assortiment te bekijken. Neem gerust contact met ons op om onze attracties en arrangementen te bespreken!