Wat heeft u nodig voor het organiseren van een examenfeest?

Als de laatste schooldagen van de examenleerlingen eraan komen is het de traditie om een leuke dag te organiseren waarin er gevierd wordt dat de middelbare schooltijd erop zit. Organiseert u een examenfeest of kolderdag? Bij Heesbeen Attractieverhuur begrijpen we hoe belangrijk deze mijlpaal is voor leerlingen. Om ervoor te zorgen dat uw evenement vol plezier en entertainment zit, hebben we een lijst samengesteld met de beste attracties en spelelementen voor een onvergetelijke dag.

1. Springkussensexamenfeest huren attracties spellen

Een springkussen is altijd een hit op elk feest. Bij Heesbeen Attractieverhuur bieden we diverse springkussens aan in verschillende thema’s en stijlen en met uiteenlopende afmetingen. Springkussens zijn ideaal voor het losmaken van energie en zorgen voor eindeloos plezier! Bekijk ons ruime assortiment springkussens op de website en reserveer op tijd voor een onvergetelijk examenfeest.

2. Stormbanen

Voor de avonturiers onder de leerlingen zijn stormbanen een geweldige keuze. Deze uitdagende parcoursen testen de behendigheid en snelheid van de deelnemers. Onze stormbanen zijn beschikbaar in verschillende lengtes en moeilijkheidsgraden, zodat u de perfecte match kunt vinden voor uw evenement. Een stormbaan zorgt voor actie en competitie, ideaal voor een kolderdag of zeskamp.

3. Zeskamp Attracties

Een zeskamp is een klassieker voor schoolfeesten en biedt een geweldige manier om teamwork, plezier en competitie te combineren. Heesbeen Attractieverhuur heeft een uitgebreide selectie aan zeskampattracties! Wissel sporten, denksporten en spellen af voor een ultieme combinatie voor iedere deelnemer.

4. Waterattracties

Op een warme zomerdag zijn waterattracties een absolute must. Onze 25 meter lange buikschuifbaan is een opvallende en verfrissende toevoeging aan uw feest. Deze attractie biedt dubbel plezier doordat twee personen tegelijk kunnen glijden. Met een constante toevoer van water en een beetje zeep wordt het een supersnelle en hilarische ervaring. Perfect voor een zomers examenfeest!

5. Spellen

Bij Heesbeen hebben we ook een ruim assortiment spellen op de website! Denk hierbij aan limbodansen, volleyballen, een basketbalspel, onze rodeostier, een heus labyrint met lasergame, een reuze sjoelbak of riddergevechten. Hiermee creëert u meerdere plekken waar leerlingen plezier kunnen beleven tijdens deze gezellige dag. Onze spellen zijn zowel geschikt voor op het schoolplein, sportveld als binnen in de aula. Ook hebben we XL spellen en opblaasspellen voor eindeloos plezier!

Laat het feest beginnen!

Met deze attracties en spelelementen van Heesbeen Attractieverhuur bent u klaar om een spectaculair examenfeest of kolderdag te organiseren. Zorg voor een mix van verschillende activiteiten om ervoor te zorgen dat er voor iedereen iets leuks te doen is. Of het nu gaat om spannende races op de stormbaan, verkoelend glijplezier op de buikschuifbaan of strategische spellen, uw feest wordt gegarandeerd een succes. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons assortiment, de huurmogelijkheden of het halen en brengen van de activiteiten. Bezoek onze website om het volledige assortiment te bekijken!