Wij hebben een nieuwe 4-persoons bungee trampoline!

In januari 2019 is onze geliefde bungee trampoline helaas gestolen. Tot op heden hadden we nog geen goede vervanging gevonden. Tot nu! Bij Heesbeen Attractieverhuur introduceren we met trots onze geüpgradede 4-persoons bungee trampoline. Deze nieuwe toevoeging aan ons assortiment is niet zomaar een vervanging, maar een échte verbetering die garant staat voor onvergetelijk plezier voor al uw gasten!

Bekijk onze nieuwe bungee trampoline4 persoons bungee trampoline huren

Met onze verbeterde 4-persoons bungee trampoline kunnen deelnemers nu hoger springen dan ooit, dankzij geavanceerde technologie die hen zelfs in staat stelt om dubbele salto’s te maken. Deze adrenalinekick zorgt voor een onvergetelijke ervaring die uw gasten enorm zal verrassen. We hebben niet alleen de capaciteit van onze trampoline verdubbeld naar 4 trampolines, maar ook de takels zijn extra snel geworden. Hierdoor verloopt het wisselen van deelnemers in een razendsnel tempo, waardoor er meer tijd overblijft om te springen, en er minder tijd kwijt is aan op elkaar wachten. Met een indrukwekkende capaciteit van maar liefst 48 deelnemers per uur, is onze nieuwe 4-persoons bungee trampoline een leuke attractie voor iedereen, ook op drukkere evenementen.

Betrouwbare attracties

Onze bungee trampoline is niet alleen krachtig, maar ook betrouwbaar. Met een operationele afmeting van 11 x 11 meter en een vrije stroomgroep van 220 volt, is hij ontworpen om soepel en probleemloos te werken. Bovendien zorgt een wisseltijd van slechts 1 minuut ervoor dat deelnemers snel van start kunnen gaan en maar liefst 4 minuten non-stop kunnen genieten van springplezier.

De perfecte aanvulling voor uw evenement

Of u nu een themafeest, bedrijfsuitje of schoolfeest organiseert, onze nieuwe 4-persoons bungee trampoline is de perfecte aanvulling op uw attractiepakket. Met zijn opvallende aanwezigheid en spectaculaire prestaties zal hij zeker de aandacht trekken en een onvergetelijke indruk achterlaten op uw gasten. Op onze website vindt u alles om ervoor te zorgen dat uw evenement soepel verloopt en dat alle deelnemers een geweldige ervaring hebben. Onze medewerkers zijn beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden en meer specifieke details te verstrekken. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen voor alle benodigde informatie!

Wij brengen deze attractie naar u toe!

Voor maximale veiligheid moet de Bungee Trampoline te allen tijde worden begeleid door minstens twee permanente toezichthouders. Bij Heesbeen zorgen we altijd voor de hoogste veiligheidsnormen. Daarom bieden we deze attractie alleen aan inclusief op- en afbouw door ons team. U hoeft zich geen zorgen te maken over het transport; wij leveren en halen de trampoline op volgens de afgesproken tijden. Onze medewerkers zijn goed getraind en hebben de nodige ervaring om ervoor te zorgen dat uw publiek veilig kan genieten van deze attractie.

Huur direct onze bungee trampoline!

Wilt u deze leuke attractie huren voor uw evenement? Dan bent u verzekerd van plezier voor jong en oud. Reserveer snel onze nieuwe 4-persoons bungee trampoline! Onze Bungee Trampoline is een gegarandeerd succes op elk evenement. Wilt u deze attractie graag aanbieden aan uw bezoekers of gasten? Reserveer deze dan snel via onze website! Onze populaire attracties zijn vaak snel volgeboekt, vooral tijdens warm weer in Nederland. Als u vragen heeft over de attractie of onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. Bij Heesbeen denken we graag met u mee over de beste invulling van uw evenement!