Extra pret in de zomer met onze nieuwe waterattracties!

Heeft u onze nieuwe waterattracties al gezien? Deze zomerdagen zijn hét moment om te profiteren van onze vele waterattracties. Organiseert u een evenement en wilt u uw gasten echt waterpret bezorgen? Of wilt u extra vermaak creëren voor de kinderen op uw camping of vakantiepark? Bouw deze zomer dan om tot een waar feest voor jong en oud en bekijk ons ruime assortiment waterattracties!

De Tobbedansbaanwaterattractie huren buikschuifbaan

De tobbedansbaan is een populaire attractie in Nederland en vaak te vinden bij evenementen, sportdagen en vakantieparken. Het is een glijbaan waarbij deelnemers in een tobbe naar beneden glijden en meestal eindigen in een verfrissende waterbak. Het is een hilarische en uitdagende activiteit die voor veel plezier zorgt bij zowel kinderen als volwassenen. Klim met de tobbe omhoog aan de achterzijde van de Tobbedansbaan, met een vaart glijdt de tobbe naar beneden! De tobbedansbaan biedt gegarandeerd vermaak en zal een grote hit zijn bij uw bezoekers.

Nieuw: buikschuifbaan 25 meter!

Of het nu gaat om een zeskamp, een teambuilding dag of gewoon een leuke activiteit op een warme zomerdag, onze nieuwe buikschuifbaan past perfect bij elke gelegenheid. Het enige wat u nodig heeft is een beetje water en een hoop enthousiasme! Deze opvallende buikschuifbaan kan door twee personen tegelijkertijd worden gebruikt, wat een extra spelelement toevoegt. De gegleden afstand is af te lezen op de bogen langs de baan. Neem een flinke aanloop en glijd razendsnel over de baan! Wie komt het verst op deze lange baan? Daag uw tegenstander uit!

Nieuw: buikschuifbaan Aqua

Onze nieuwe opblaasbare buikschuifbaan Aqua is een opvallende attractie die uw tuin, camping of evenement omtovert in een waterparadijs. Met zijn opvallende aqua-thema is deze buikschuifbaan perfect te combineren met onze andere aqua-luchtkussens voor een complete waterwereld. Met een compacte lengte van 10 meter is dit de ideale verfrissende toevoeging voor jouw feestje, zeskampen of sportdagen! Binnen slechts 15 minuten is deze buikschuifbaan klaar voor gebruik. Sluit eenvoudig een tuinslang aan om de baan constant van water te voorzien. Voor de ultieme glijervaring raden we aan om wat zeep toe te voegen, zodat u nog sneller over de baan kunt glijden. Reserveer onze nieuwe buikschuifbaan Aqua direct op de website!

Tover uw evenement om tot een waar succes!

Wat voor evenement u ook organiseert, wij hebben de leukste waterattracties voor u in het assortiment. Bekijk onze webshop voor alle opties. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over de producten, levering, service, verhuur of verkoop. We denken graag met u mee! Met attracties van Heesbeen bent u verzekerd van een dag vol waterpret.