Een echt Kidsfestijn organiseren?

Organiseert u een kinderfeest en is het de bedoeling dat het een onvergetelijke dag wordt? Maak dan gebruik van ons unieke concept: Kidsfestijn! Wij toveren een grote ruimte om in een waar speelparadijs voor kinderen zodat ze heel de dag kunnen spelen, klimmen en klauteren. Wij zorgen dat de gekozen attracties, benodigdheden en springkussens op tijd aankomen op de juiste, door u gekozen, locatie en zetten deze dan ook voor u op. Al onze attracties voldoen aan de laatste veiligheidsmaatregelen en we verzorgen graag gedeeltelijk of zelfs geheel de begeleiding tijdens het Kidsfestijn. Wat zou u graag willen organiseren?

Welk evenement zou u willen organiseren?kidsfestijn

Bij Heesbeen hebben we een enorm ruim assortiment attracties en springkussens voor uiteenlopende doelgroepen zodat u een dag geheel in de juiste sferen kunt organiseren. We hebben leuke attracties voor jong en oud en u kunt u zelfs aan een thema houden! Of u nu het juiste vermaak zoekt voor een prinsessenverjaardag, sportevenement, voetbalevenement, waterevenement of evenement met junglethema, wij hebben alles voor u in huis. Ook is het mogelijk om het Kidsfestijn zowel binnen als buiten te organiseren.

Bij Heesbeen kunt u voor alle benodigdheden terecht

U kiest of huurt zelf de locatie en aan de hand daarvan kunnen wij u uitgebreid adviseren over wat u allemaal met de gekozen plek kunt doen. Dit ligt bijvoorbeeld aan de grootte van de ruimte, of dit binnen of buiten is, wat voor weer het wordt en wat uw persoonlijke wensen zijn voor deze dag. Wij weten als de beste welke attracties leuk bij elkaar passen en wat er altijd goed in de smaak valt bij verschillende leeftijden.

Wij ondersteunen u graag van begin tot eind en helpen u dan ook bij het op- en afbouwen van de attracties. Ook is het mogelijk om tafels en stoelen, een kassa (voor mogelijk entreegeld), tenten en kramen, aankleding en bijvoorbeeld facilitaire voorzieningen te huren.

Hét Kidsfestijn van Heesbeen

De mogelijkheden zijn eindeloos. De kosten van ons Kidsfestijn hangen dan ook af van de gekozen attracties en benodigdheden voor de dag. Wij adviseren u graag over de beste keuzes voor u. Neem voor meer informatie of het huren of reserveren van bepaalde attributen dan ook snel contact met ons op. Dan zorgen wij dat het wordt geregeld. Heesbeen denkt graag met u mee!