Aanbieding Skytube

Heeft u binnenkort een grootse opening of een evenement die nog wel wat extra aandacht kan gebruiken? Dan bieden wij u de perfecte oplossing: 4 skytubes voor €100,-. Met deze slurven krijgt u zeker de aandacht die u wenst. Wij vertellen u graag meer over deze aanbieding.

Aanbieding SkytubeSkytube slurven

U heeft ze vast wel eens ergens zien wapperen: de skytubes. Deze blikkenvangers zijn de perfecte toevoeging om mensen naar uw evenement te leiden. U heeft bij Heesbeen de keuze uit verschillende kleuren zoals, Geel, roze, blauw, wit, rood, oranje. Ze zijn van een grote afstand te zien, dus je kunt ze gebruiken om bepaalde punten aan te geven zoals de ingang of parkeerplaats. Wanneer u kiest om uw skytubes door ons te laten bezorgen zorgen wij ervoor dat deze binnen enkele minuten wappert in de wind.

Speciale aanbieding

U huurt momenteel bij Heesbeen 4 skytubes voor slechts € 100,-. Met behulp van deze actie kunt u een waar spektakel creëren dat mensen niet snel meer zullen vergeten. U kunt ze verspreiden over het terrein of houd ze juist bij elkaar. Naast onze actie van 4 skytubes voor slechts € 100,-, profiteert u bij ons op dit moment ook van een andere actie. Bij afname van meer dan 6 skytubes betaalt u in plaats van € 140,- slechts € 120,-. Dit is exclusief BTW. De machine om de skytube te laten wapperen kost € 249,-. Geef uw gasten een wapperend welkom met de skytubes.

Uw evenement compleet?

Bent u nog op zoek naar die ene laatste aanvulling om uw evenement helemaal af te maken? Dan kunt u rekenen op de hulp van Heesbeen attractieverhuur. Wij zijn er voor u in elke situatie. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over een van onze producten? Neem dan vooral contact op. Wij helpen u graag verder.