Alles voor een geslaagd paasweekend

Dankzij Pasen hebben we een lang weekend waarin heel ons land vrij is van werk en school. Dankzij het (meestal) lekkere weer wordt er overal gebruik gemaakt van deze vrije dagen door flink wat evenementen te organiseren door heel Nederland. Deze evenementen vinden meestal buiten plaats en kunnen wel wat amusement voor jong en oud gebruiken! Organiseert u een paasmarkt, paaskermis, festival, buurtdag of bijvoorbeeld een sportdag? Dan hebben wij alles in huis voor een geslaagd paasevenement!

Natuurlijk is de paashaas ook van de partij!paasweekend attracties huren

Wilt u de aandacht van voorbijgangers grijpen met een opvallende publiekstrekker speciaal voor Pasen? Dan is onze opblaasbare paashaas van 4,5 meter iets voor u. Dankzij deze vriendelijke paashaas komen mensen zeker een kijkje nemen en is het duidelijk dat er bij u iets leuks georganiseerd wordt. De paashaas heeft een ingebouwde motor en is voorzien van touwen om hem vast te zetten. U hoeft alleen nog voor het verankeringsmateriaal te zorgen.

Organiseert u een evenement wat ook drukbezocht gaat worden door gezinnen met kinderen? Laat personeel dan paaseitjes uitdelen in onze paashaas kostuums! Dit luxe paashaas pak heeft een losse kop en losse pluche voeten. Ook enorm leuk om te gebruiken voor op een camping, in een hotel of op school tijdens een paasbrunch.

Het leukste amusement voor jong en oud

Wil jij attracties, springkussens en spellen huren voor jong en oud? Wij hebben een enorm breed assortiment aan feestbenodigdheden en kunnen u dan ook van alles voorzien voor een succesvol paasevenement. Het is altijd leuk om in de buitenlucht verschillende competities te organiseren! Een kussengevecht, een potje slingerbal of het plaatsnemen op een rodeostier zijn altijd in trek. Ook kunt u een complete stormbaan plaatsen om de jongste bezoekers urenlang te vermaken. Voor een sportieve middag kunt u ook uiteenlopende attracties huren voor het organiseren van een zeskamp op de allerleukste manier. Samen met Heesbeen wordt uw evenement gegarandeerd een groot succes!

Een onvergetelijke Pasen met Heesbeen

Wat voor evenement u ook organiseert in het paasweekend, Heesbeen zorgt ervoor dat u alle benodigdheden op tijd op locatie heeft. Bent u niet in de gelegenheid om zelf de attracties of spellen op te halen en terug te brengen? Overleg dan met ons, wij regelen dit graag voor u. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons assortiment en de bijbehorende service, we vertellen graag meer over de mogelijkheden. Ga samen met Heesbeen een onvergetelijk Pasen tegemoet!