Alternatieve kermis bij Heesbeen

Kermissen worden overal gecanceld en het is maar de vraag wanneer deze weer door mogen gaan. Daarom biedt Heesbeen een oplossing: de alternatieve kermis van Heesbeen. Tal van attracties waarmee u toch nog de gezelligheid van de kermis kunt creëren zonder het grote evenement te moeten opzetten. Samen halen we de kermis toch nog naar uw dorp of stad!

Kermis voor een dagAlternatieve kermis

Met alle afgelaste kermissen is er veel vraag naar een alternatief. Die bieden we bij Heesbeen graag. Dus wilt u met uw vriendengroep, bedrijf, gemeente of café graag wat leuks aanbieden voor bezoekers, werknemers of vaste gasten? Kijk dan naar de kermis voor één dag. U huurt bij ons diverse perfecte kermisattracties waar iedereen veilig van kan genieten. Voor jong en oud!

Kies uit diverse attracties

Heesbeen heeft een ruim assortiment aan attracties die uitstekend geschikt zijn om als vervanger voor de kermis te dienen. Huur de Kop van Jut, de draaimolen, de schietsalon, luchtkussen, het werpspel, de rodeo stier, het prijzenrad, het basketbalspel of grote attracties, zoals een Bungee trampoline en Klimwand. Vervolgens kunt u de kinderen ook nog als traktatie een suikerspin of popcorn aanbieden. Ervaar het echte kermisgevoel!

Organiseer uw alternatieve kermis

Met de speciale kermisattracties van Heesbeen kunt u toch nog het kermisgevoel naar uw gemeente halen. Creëer uw eigen kermis met verschillende attracties en zorg voor een veilige en onvergetelijke dag voor jong en oud. Bestel direct uw gewenste attracties. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.