Aquarium Sea World

Bent u op zoek naar een attractie waar kinderen zich naar hartenlust in kunnen vermaken? Dan heeft Heesbeen nu de ideale attractie voor uw feestje of evenement. In het Aquarium Sea World kunnen kinderen uren verblijven zonder zich te vervelen. Met dit multifunctionele springkussen heeft u een topattractie voor uw evenement.

Vergelijkbaar met de piratenboot

Het Aquarium Sea World is een springkussen dat van binnen allerlei obstakels bevat waar kinderen mee kunnen spelen. Daarmee is het een vergelijkbare attractie met de piratenboot. Het is bovendien in afmeting en prijs exact gelijk. Deze multifunctionele attractie is zeer geliefd bij kinderen. Het is zelfs het best verhuurde kussen van dit jaar! Wilt u dus ook deze fantastische attractie op uw evenement, maar dan in onderwaterthema? Dan is de Aquarium Sea World de uitgelezen kans!

Klimmen, springen en glijden

Dankzij de combinatie van obstakels en glijbanen in een groot springkussen kunnen kinderen op vele manieren van deze attractie genieten. Zo kun je klimmen, klauteren, springen en glijden in dit prachtige speelkussen. Het is 20 m2 aan vermaak en plezier voor de jonge kids. De combinatie van alle speelelementen houdt het bovendien interessant voor de kinderen om te blijven spelen en nieuwe dingen in het speelparadijs te ontdekken. Daarmee is uw evenement of feest gegarandeerd een succes!

Waan u in de onderwaterwereld

Het thema is bovendien echt iets voor de avontuurlijke kinderen. Het speelkussen heeft zeepaardjes, schildpadden, zeesterren en dolfijnen, waardoor kinderen zich echt in de spannende onderwaterwereld wanen. Het maakt de attractie geschikt voor een themafeestje of een waterevenement.Aquarium Sea World is bovendien een kleurrijke toevoeging voor uw evenement.

Themapakket

U kunt het Aquarium Sea World springkussen ook bestellen in het themapakket Sea World. Naast het springkussen kunt u nog twee attracties bestellen in onderwater thema. U krijgt alle drie de attracties, inclusief op- en afbouw én 3 begeleiders, voor slechts € 1195,- inclusief btw. Ideaal voor een evenement of feestje met een thema gericht op de onderwaterwereld.

Aquarium Sea World huren

Wilt u een gevarieerde attractie op uw evenement om de kinderen te entertainen? Dan is Aquarium Sea World van Heesbeen de ideale attractie. Voor meer informatie over dit spetterende speelkussen of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden met u.