Bakwagen/verhuiswagen huren? Ook dat kan bij Heesbeen!

Is het nodig om voor uw evenement veel attracties te vervoeren, gaat u verhuizen of heeft u iets anders van A naar B te vervoeren wat niet in een reguliere personenauto past? Dan kunt u bij Heesbeen een bakwagen huren waardoor u alles in één keer kunt vervoeren. Deze winter staat onze 20 m3 verhuiswagen weer voor u klaar. We vertellen u hier meer over de mogelijkheden bij Heesbeen.

Huur een Renault bakwagen voor stressvrije verhuizingbakwagen huren

De Renault bakwagen staat klaar om uw verhuisdag te vergemakkelijken. Met een laadruimte van 20 m3 en een handige laadklep wordt laden en lossen een fluitje van een cent. Wat deze bakwagen nog handiger maakt, is dat u ‘m kunt besturen met een regulier B-rijbewijs. Geen extra rijbewijs nodig! Deze bakwagen heeft geen reclame op de zijkanten gedrukt, waardoor deze ook voor zakelijke ritten geschikt is. Met de bakwagen kunt u moeiteloos al uw bezittingen verplaatsen met de elektrische laadlift. De verhuiswagen beschikt over airconditioning, een trekhaak, een radio en cruise control.

De details

Deze bakwagen huurt u al voor €151,25 per dag, inclusief btw en 250 vrije kilometers per dag. U heeft de wagen van 08:00 uur tot de volgende ochtend 08:00 uur tot uw beschikking. Mocht u naar het buitenland gaan óf meer dan 250 kilometer per huurdag rijden, betaalt u €0,20 per extra gereden kilometer. De bakwagen is allrisk verzekerd met een eigen risico van €500,- bij schade. Een borgsom wordt gevraagd bij het huren en kan met pin worden voldaan. De huurkosten worden later verrekend met deze borgsom.

Maak verhuizen eenvoudig

Verhuizen wordt wel erg eenvoudig met onze Renault bakwagen en de extra opties. Op elk gewenst moment van de dag kunt u deze handige verhuiswagen bestellen of vrijblijvend een prijsberekening aanvragen. Voor al uw vragen staan we klaar om te helpen. Maak van uw verhuisdag een stressvrije ervaring en neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden!