Ballenbad Speelwagen

Organiseert u een evenement of feestje en bent u nog op zoek naar vermaak voor de kinderen? Dan heeft Heesbeen de oplossing voor u. De Ballenbad Speelwagen is namelijk het ideale speelparadijs voor jonge kids.

Klimmen en glijden

Op de Ballenbad Speelwagen kunnen kinderen zich helemaal uitleven. Ze kunnen door de hele wagen klimmen en glijden en overal tussen de ballen spelen. De speelwagen bestaat uit verschillende hoogtes door alle trappen en heeft zo voldoende ruimte voor alle kinderen om te spelen. Klap de twee trapjes naar buiten uit en de fun kan beginnen!

Extra specificaties

De attractie is volledig gebouwd op een grote aanhanger en zo heel eenvoudig te verplaatsen. Het op- en afbouwen kost dan ook geen enkele moeite. Bovendien heeft de attractie geen stroom nodig waardoor hij overal neergezet kan worden. De aanhanger is 6,2 x 2,6 meter met een hoogte van 3,6 meter. Heesbeen adviseert om één begeleider bij de speelwagen te houden om een oogje in het zeil te houden.

Geschikt voor een langere periode

Het gemak waarmee de Ballenbad Speelwagen geplaatst kan worden en het feit dat er geen stroom voor nodig is maakt het uitstekend geschikt voor een huurperiode van een paar dagen. Zo kunt u de speelwagen prima neerzetten bij een kinderopvang of als vermaak bij uw restaurant of op een beurs plaatsen.

Ballenbad Speelwagen huren

Heeft u interesse in de Ballenbad Speelwagen? Geef de kinderen uren speelplezier in deze met ballen gevulde attractie. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden met u.Ballenbad Speelwagen