Op Bevrijdingsdag vieren we onze vrijheid!

Op Bevrijdingsdag schieten de evenementen als paddenstoelen uit de grond. Hoewel Bevrijdingsdag maar eens in de vijf jaar een officiële vrije dag is, en 2023 hier niet onder valt, nemen veel mensen deze dag vrij om er een lang weekend van te maken. Daardoor is het nog steeds elk jaar een populaire dag om een evenement te organiseren: het is immers de dag waarop we onze vrijheid vieren en dat blijft belangrijk! Wat voor evenement u ook organiseert op deze donderdag, Heesbeen heeft alles wat u nodig heeft.

Wat is er te doen op Bevrijdingsdag?bevrijdingsdag

Al tientallen jaren zijn Bevrijdingsfestivals een echt begrip in Nederland. In alle grote steden zijn ze te vinden. Er zijn diverse wandelroutes door heel het land uitgestippeld om zo even in de voetsporten te kunnen treden van oorlogsslachtoffers en hun bevrijders. Ook staan de vrijheidsmaaltijden als symbool voor deze dag. Deze kunnen ook zelf worden georganiseerd door particulieren en komen in grote en kleine vormen voor.

In de steden en dorpjes loopt u veel evenementjes tegen het lijf en ook de kroegen en café pakken uit. Iedereen speelt in op zijn of haar eigen doelgroep om er op deze dag iets speciaals van te maken. Wat organiseert u op Bevrijdingsdag?

Wij hebben alles in huis voor een geslaagde Bevrijdingsdag

Zowel voor (buurt)feesten, als voor wandelroutes, festivalletjes en andere evenementen hebben we alles in huis. Vermaak de kids met fantastische attracties zoals springkussens, de leukste spellen of stormbanen. Laat deze leuk spelen onder toezicht met de diverse attracties van Heesbeen.

Ook hebben we natuurlijk een extra bar en benodigdheden en tafels en stoelen om uw evenement mee aan te kleden. Wilt u voorbijgangers naar uw evenement toetrekken of vanaf de weg laten zien waar de bezoekers moeten zijn? Bekijk dan onze verschillende publiekstrekkers.

Vier Bevrijdingsdag met Heesbeen

Voor jong en oud hebben wij alle benodigdheden in huis om er een geslaagde Bevrijdingsdag van te maken. Wilt u meer weten over ons assortiment, de levering of het retourneren? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook bieden wij u graag een professioneel en persoonlijk advies voor de invulling van uw evenement. Is uw oog al op één van onze attracties gevallen of weet u al wat u nodig heeft? Reserveer dan snel de benodigdheden voor 5 mei! Door de velen evenementen gaan de reserveringen snel op deze dag. Vier Bevrijdingsdag met de leukste attracties van Heesbeen!