Buitenspeeldag 12 juni

Op woensdag 12 juni is het weer zover: de buitenspeeldag! Op deze dag wordt heel Nederland voor één dag één grote buitenspeelplek. Al bijna 550 bedrijven, clubs, scholen, gemeenten en buurten hebben al een leuke activiteit aangemeld. Wilt u zich ook aanmelden maar ontbreekt de inspiratie voor een leuke activiteit, of wilt u uw huidige activiteit extra leuk maken? Heesbeen Attractieverhuur heeft de oplossing! Wij hebben de leukste (opblaasbare) attracties waar jong en oud uren plezier aan beleven!

Buiten spelen is super belangrijk

Wist u dat kinderen beter eten en slapen als ze regelmatig buiten spelen? Dat kinderen creatiever zijn als ze regelmatig in de natuur zijn? Dat kinderen sociaal vaardiger worden door samen te spelen in de buitenlucht? Toch spelen kinderen, door de toenemende technologie, steeds vaker alleen en ook vooral binnen. Op woensdag 12 juni komt hier verandering in tijdens de buitenspeeldag. En waar kunnen kinderen zich beter op uitleven dan op onze leuke attracties? We hebben de langste, meest uitdagende stormbanen, de meest veelzijdige open en overdekte springkussens maar ook overige attracties zoals bungee trampolines, rodeo rijden, levend tafelvoetbal, een 10 meter hoge klimwand en nog véééél meer!

Voor een voordelige prijs de meest onvergetelijke buitenspeeldag ooit!

Met onze meest veelzijdige attracties maken wij de activiteit op uw buitenspeeldag onvergetelijk! Bekijk dus snel het hele assortiment in onze webshop. Iedereen die voor de buitenspeeldag op woensdag 12 juni attracties bij ons bestelt, krijgt nu eenmalig 25% korting op de huurprijs van een attractie naar keuze (afhaal in het Heesbeen magazijn in Nuenen)! Sla dus snel uw slag.

De leukste buitenspeeldag ooit

Met de attracties van Heesbeen Attractieverhuur beleeft ieder kind op woensdag 12 juni de leukste buitenspeeldag ooit. De attracties zijn een ware aanvulling voor iedere aangemelde activiteit. Bekijk dus snel welke attractie het best bij uw activiteit past en geef de kinderen een onvergetelijke ervaring! Wilt u meer informatie over onze attracties ontvangen of direct een offerte plaatsen? Neem dan gerust even contact met ons op.