Carnaval in aantocht!

De gekste dagen van het jaar zijn weer in aantocht! Maar liefst vier dagenlang genieten van de leukste kostuums, de felste kleuren en de meest foute muziek. Ook deze carnaval kunt u bij Heesbeen profiteren van een manier om goedkoop carnaval te vieren. Onze bekende aanbieding is namelijk weer terug!

Carnaval in aantochtDé actie is terug!

Ook dit jaar kunt u gebruik maken van onze beroemde aanbieding. U huurt dan vier dagen onze attracties, voor de prijs van twee! Dat betekent een carnaval lang plezier, voor slechts de helft van de prijs. Kies de leukste attractie uit ons uitgebreide assortiment. U kunt vervolgens de attractie vrijdag met carnaval ophalen bij ons magazijn in Nuenen en de woensdag daarop retouren. Bent u niet in staat de attractie persoonlijk op te halen en terug te brengen? Wij helpen u graag door de attractie te bezorgen én op te halen bij u op locatie.

Confetti kanon

Wilt u deze carnaval helemaal tot een knaller maken? Combineer deze actie dan met een waar confetti kanon en laat iedereen versteld staan. Lanceer een kanonshot met confetti wanneer niemand het verwacht en laat het publiek bedelven onder een regen van confetti snippers.

Een carnaval om nooit meer te vergeten!

Wilt u een carnaval die niemand, inclusief uzelf, nooit meer zal vergeten? Profiteer dan van dé aanbieding deze carnaval, alleen verkrijgbaar bij Heesbeen. Heeft u vragen over de aanbieding over een andere attractie in ons assortiment? Neem dan contact met ons op.