De Wervelwindmachine van Heesbeen!

Onze Wervelwindmachine Luxe is één van de vele topattracties die we hebben. De Cash Box, of Cash Twister, is ideaal inzetbaar als promotieactiviteit op beurzen en exposities ter aanvulling van uw stand. Dankzij deze wervelwindmachine kunt u prijzen weggeven en extra aandacht vragen voor uw stand op een leuke, actieve manier. Lees hier meer over deze eyecatcher en wat Heesbeen voor u kan betekenen.

Money Box in de stijl van uw bedrijf

Deze luxe machine met een ware wervelwind van binnen tovert een lach op het gezicht van alle geïnteresseerden. Het biedt een geweldig spel voor de participant: probeer zo veel mogelijk balletjes te vangen binnen een bepaalde tijd en win daarmee leuke prijzen! Onze Wervelwindmachine Luxe is voorzien van verlichting en een luxe uitstraling. De voet van deze Money Box kan geheel gepersonaliseerd worden en sluit dus aan op de huisstijl van uw bedrijf, merk of evenement! De juiste afmetingen staan vermeld bij de productspecificaties.

Alles wordt voor u geregeldcash box

Wij zorgen dat de Wervelwindmachine Luxe veilig naar de gewenste plek vervoerd wordt en halen deze ook weer op. Hij wordt volledig op- en afgebouwd zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken. Huurt u de Cash Box bij Heesbeen? Dan heeft u zonder omkijk een echte publiekstrekker bij uw stand staan voor een succesvolle dag op een beurs, expositie of promotie evenement. Deze Cash Twister heeft gedurende de dag permanent gebruikstoezicht nodig, zodat het voor de deelnemers duidelijk is wat ze moeten doen. Zo blijven de spelregels duidelijk en heeft u leuke interactie met de bezoekers.

Voor een drukbezochte stand

U kunt ervoor kiezen om de Cash Box als promotie op beurzen of exposities te huren met haspels, dit is echter niet verplicht. Trek bezoekers naar uw stand toe door leuke winacties aan deze opvallende activiteit te koppelen. Zo creëert u een leuke associatie aan uw bedrijf of merk! De wervelwind wordt standaard geleverd met diverse gekleurde sponsballetjes en ballonen. Op verzoek kunnen wij ervoor zorgen dat deze geheel worden aangepast aan uw huisstijl en dat de Wervelwind Machine Luxe zelfs wordt voorzien van win biljetten.

De leukste attractie met wervelwind!

Wilt u graag de Wervelwindmachine Luxe inhuren om bezoekers optimaal vermaak te kunnen bieden met een uitdagend spel en leuke prijzen? Dan is de Money Box van Heesbeen ideaal om te huren voor een beurs of ander promotie evenement. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden of reserveer de machine met wervelwind via te website. Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over het huren van een bus of aanhanger, wij brengen de machine op de gewenste plek. Organiseer een leuk en succesvol evenement samen met Heesbeen!