Decibelmeter

Organiseert u een evenement of wedstrijd en bent u op zoek naar een leuke manier om de strijd te beslissen? Dan heeft Heesbeen de ideale uitkomst. Met de decibelmeter maakt u voor eens en altijd een einde aan de onduidelijkheid over wie het publiek het beste vindt.

Staande ovatieDecibelmeter

Het publiek beslist en heeft de dunne grens tussen faam of hoon in eigen hand. Of het nu gaat om een staande ovatie of een plichtmatig applaus, de decibelmeter meet het voor u op en geeft de uitslag weer. Op deze manier geeft u een speciale draai aan uw evenement. De meter kan op een statief worden geplaatst tot 2 meter hoog en heeft een LED Display van 7 cm. Zo kan iedereen duidelijk zien hoeveel lawaai er wordt gemaakt en krijgt het publiek een echte stem. Het bereik van de decibelmeter loopt van 60 decibel tot 125 decibel. Daarmee kan het geluid opmeten van een normaal gesprek tot een kettingzaag, en alles wat daar tussen zit.

Decibelmeter huren

Wilt u deze unieke publieksmeter huren? Voor nog geen 100 euro kunt u de decibelmeter al gebruiken tijdens uw evenement. Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u.