Een 10 meter hoge klimwand, een echte publiekstrekker!

Met deze 10 meter hoge klimwand bezorgt u jong en oud een fantastische dag. KlimwandHet is een mobiele klimwand die op elke locatie om hoog gekanteld kan worden. Ideaal voor kinderen, maar ook voor volwassen, op bijvoorbeeld een bedrijfsuitje.

Veiligheid

Deze mobiele klimwand van Heesbeen Attractieverhuur is de veiligste mobile klimwand. Hij wordt wekelijks getest en voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften, zodat iedereen er veilig gebruik van kan maken. Het systeem waar deze klimwand mee omhoog gehouden wordt, is als enige systeem goedgekeurd door de Keuringsdienst van Waarde. Dus wij kunnen u verzekeren dat het geheel veilig is!

Een echte publiekstrekker

Doordat deze klimwand maar liefst 10 meter hoog is, is het een echte publiekstrekker! Als extra mogelijkheid kunt u aan de zijkanten twee banners van 0,5 x 9 meter laten plaatsen voor reclame. Deze kunt u er los bijstellen en worden uw eigendom.

Klimwand

Er kunnen drie personen tegelijkertijd op deze fantastische klimwand klimmen. Elke deelnemer wordt automatisch verzekerd. Wij adviseren u om deze attractie met twee personen te begeleiden, zodat er zoveel mogelijk mensen tegelijkertijd op kunnen klimmen. Deze attractie is geschikt vanaf 6 jaar.

Interesse in deze 10 meter hoge klimwand?

Bent u geïnteresseerd in het huren van deze mobiele klimwand? Houd er dan wel rekening mee dat er voldoende ruimte is om de 10 meter lange aanhanger op de gewenste plek te krijgen. Wij verzorgen uiteraard het transport, de opbouw en afbouw. Neem nu contact op voor meer informatie of bestel direct in onze webshop!