Een rodeostier maakt van elk evenement een feestje

In deze blogreeks lichten we onze Super Attracties stuk voor stuk voor u uit! Hierbij mag de Rodeo Stier absoluut niet ontbreken. De Rodeo Stier is al zo lang we ons kunnen heugen een groot succes op ieder evenement; het is een echte klassieker. De toegankelijkheid van de attractie en de grote hoeveelheid plezier wat u eruit kunt halen maakt het elke keer weer een waar succes. Deze trekpleister is zowel geschikt voor kinderen als volwassenen en is uiteraard gecertificeerd. Veiligheid gaat boven alles! We vertellen u hier alles wat u moet weten over onze Super Attractie: de Rodeo Stier.

Wie verslaat de stier?rodeostier huren

Klim op de stier en blijf er zo lang mogelijk op zitten terwijl hij zijn best doet om u er af te gooien! De Rodeo Stier kan met verschillende snelheden bestuurd worden zodat het mogelijk is om per deelnemer te bepalen wat een veilige maximale stand is. Rondom de stier ligt een dik opblaaskussen zodat elke deelnemer bij verlies van de stier zacht neerkomt. Dit kussen is groot genoeg om elke val op te vangen. Het is ontzettend leuk om een wedstrijdje te starten: wie blijft het langst op de stier zitten? Dit kan getimed worden om de winnaar duidelijk naar voren te laten komen! Onze mechanische klok kun je hier uitstekend voor inzetten. Zo kan het publiek meteen zien wat de tijdsscore is, dat maakt het extra spannend!

Wat heeft u nodig voor het huren van onze Rodeo Stier?

Waar moet u allemaal rekening mee houden als u de Rodeo Stier voor uw evenement wilt huren? De Rodeo Stier werkt op 220 volt. U dient een geheel vrije stroomgroep te verzorgen, zo kan het vermogen optimaal benut worden. Beschikt u over enig technische kennis en inzicht? Dan is het zeker mogelijk om te Rodeo Stier zelf af te halen. Beschikt u niet over een laadklep of over oprijbalken? Dan is het uiteraard mogelijk om een speciale aanhanger bij ons te huren waardoor het vervoeren van de attracties eenvoudig gedaan kan worden. Let op: de Rodeo Stier weegt 500 kg en staat op 4 wielen. Doordat de stier 87 cm breed is, past deze door een standaard deur van 90 cm. Houd er rekening mee dat u permanent gebruikstoezicht voor de Rodeo Stier dient te verzorgen.

Voor welke Super Attractie gaat u?

Welk evenement u ook organiseert: dankzij de Rodeo Stier heeft iedereen een super tijd! Wij zorgen ervoor dat u deze Super Attractie veilig kunt huren. Wilt u meer weten over de attractie, de bezorgmogelijkheden of hoe u uw evenement veilig houdt? Neem dan gerust contact met ons op. Het is mogelijk om de Rodeo Stier meteen op de website voor de gewenste datum te reserveren! Wees er snel bij, deze Super Attractie is heel het jaar door een succes. Bij Heesbeen kunt nu terecht voor de leukste attracties voor uw evenement.