Een sportieve middag met de Bungee Trampoline

De Bungee Trampoline: een van onze favoriete Super Attracties! Het is niet alleen een echte publiekstrekker, het wordt zo leuk ontvangen op feesten en evenement dat één keertje springen vaak niet genoeg is. Deze attractie maakt het mogelijk om kinderen en volwassenen veilig van een trampoline gebruik te laten maken. En dat niet alleen: dankzij de verzekering kunnen ze ook nog een veel hoger springen dan op een normale trampoline! Een echte aanwinst voor als u uw gasten wilt vermaken met niet alleen een sportieve, maar ook nog eens superleuke activiteit. Dit maakt de bungee Trampoline een ware Super Attractie.

Pret voor jong en oudbungee trampoline huren

Onze Bungee Trampoline is een gecertificeerde attractie waar kinderen vanaf 15 kilo zich optimaal mee kunnen vermaken. Het allerleukste: in tegenstelling tot luchtkussens en springkussens, biedt de bungee trampoline een zwaartekrachtloze adrenaline kick. Het is dus een hele andere ervaring die de bezoekers beleven ten opzichte van andere attracties. Dit zorgt voor een unieke ervaring op uw evenement die bezoekers niet snel zullen vergeten! Dankzij de verzekering kan er veilig en gecontroleerd tot grote hoogte worden gesprongen, wat deze attractie een favoriet maakt op elk evenement.

Heesbeen komt naar u toe

De Bungee Trampoline moet altijd onder begeleiding staan van minimaal 2 permanente toezichthouders. Doordat we bij Heesbeen altijd kiezen voor de hoogste veiligheid, kunt u bij deze attractie enkel kiezen om deze door ons op en af te laten bouwen. Ook is het niet mogelijk om de trampoline zelf te vervoeren, wij brengen en halen hem weer op, op de afgesproken tijdstippen. Onze medewerkers zijn voorzien van de nodige kennis en ervaring zodat u altijd verzekerd bent van een veilige attracties waar uw publiek zorgeloos van kan genieten.

De Bungee Trampoline: een echte Super Attractie

Onze Bungee Trampoline is op elk evenement een regelrecht succes. Zou u deze attractie graag willen plaatsen voor uw bezoekers of gasten? Reserveer deze dan snel op onze website! De Super Attracties vliegen de deur uit, vooral als we in Nederland kunnen genieten van warm weer. Voor vragen over de attractie of onze bijkomende service kunt u altijd gerust contact met ons opnemen. Bij Heesbeen denken we graag mee over de optimale invulling van uw evenement.