Artiesten

Louis Baerts verzorgt magische en interactieve concepten die altijd en overal in te zetten zijn.

Louis brengt rondlopend magic entertainment of het concept CasinoMagic voor de volwassenen, CocktailMagic of FooltimeMagic voor alle aanwezigen en de Gameshow-4-Kids voor de kinderen tot ca. 14 jaar.

Altijd interactief, multi-inzetbaar, mobiel of op vaste plek een echte beleving voor iedereen!

Louis verzorgd ook kindershows compleet met geluid en decor!

Een magische show van 45 of 60 minuten waar de kinderen niet alleen mee mogen doen maar waarbij sommige zelfs op het podium de mogelijkheid krijgen om hun toverkunsten samen met Louis te vertonen met een zeer speciale balloncreatie als beloning.

Als rode draad loopt er door het programma het magische eindspel waar iedereen prijzen kan winnen, maar zijn de prijzen er wel? Tijdens de show komen er steeds meer prijzen tevoorschijn om aan het einde te worden uitgedeeld aan de deelnemers van het eindspel. Louis de Ballonist maakt deze prijzen tijdens de show zelf, op muziek worden uit diverse ballonnen complete kunstwerkjes gecreëerd. Een konijn met tandjes en een wortel, een stoere beer op een motor en zelfs een palmboom compleet met kokosnoten en een hippe zonnebril, die wil iedereen wel winnen! Met als climax het speciale eindspel dat leuk is voor het publiek om naar te kijken en natuurlijk om aan MEE TE DOEN laat Louis iedereen voldaan en enthousiast achter.

Ook is het mogelijk om Louis rondlopend op uw evenement te boeken!

Louis Baerts verzorgt een mobiele magic show zoals je die nog maar weinig gezien zult hebben. Hij verzorgt iedere 20 minuten een totale show waarbij iedereen die er omheen staat betrokken wordt. De mobiele magic shows zijn een combinatie van magic, ballonnen en spelletjes, allemaal uitgevoerd tussen het publiek. Louis zorgt ervoor dat iedereen de show kan zien, meemaken en beleven. Iedereen mag helpen, vasthouden, raden, meespelen en winnen! Tevens worden alle aanwezigen door zijn goochelacts sportief bij de neus genomen. Hilariteit, lachen en vooral veel plezier voor jong en oud!

Prijzen

Startbedrag 2 uur show vanaf € 699,- excl. BTW
Startbedrag 4 uur show vanaf € 999,- excl. BTW