Gezocht: Enthousiaste evenementenbegeleiders!

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan en houd je van aanpakken? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde evenementenbegeleiders voor in het weekend en tijdens de vakantie en feestdagen! Echt iets voor jou? Lees dan snel verder!

Functiebeschrijving

Als evenementenbegeleider van Heesbeen is het jouw taak om bij verhuurde attracties te staan, zodat de kinderen op een veilige manier omgaan met elkaar en met de attracties. Daarnaast help je ook bij het op- en afbouwen van attracties, waardoor de verhuurders snel kunnen genieten van onze prachtige attracties. Ben jij net zo enthousiast als wij? Solliciteer dan direct voor de functie als evenementenbegeleider!

Eisen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die van aanpakken houden, het niet erg vinden om in de weekenden en tijdens de feestdagen te werken, afwisseling zoeken in hun bijbaan en het leuk vinden om op verschillende evenementen te staan.

Pas jij binnen ons team?

Denk jij dat je binnen ons team past? Aarzel dan niet en solliciteer direct op deze prachtige functie! Stuur je CV en motivatiebrief inclusief foto naar twan@heesbeen.nl.