Vier goedkoop carnaval met Heesbeen

Alaaf! Carnaval staat weer voor de deur. Carnaval en confetti zijn tijdens deze dagen onlosmakend met elkaar verbonden. De vrolijk gekleurde, kleine snippers vliegen binnenkort weer in de rondte en iedere plek wordt hiermee opgevrolijkt. Confetti mag dus niet ontbreken tijdens deze dagen. Daarom heeft Attractieverhuur Heesbeen haar confetti scherp geprijsd. Verder geldt onze bekende carnavalsactie weer: Huur vier dagen een attractie en betaal slechts twee dagen! Laat de carnaval maar komen.

Vier dagen attracties voor de prijs van twee!

Carnaval was nog nooit zo voordelig bij Heesbeen. Profiteer nu van vier dagen attracties voor de prijs van twee. Kies uit ons ruime assortiment en laat Carnaval echt knallen. Verder is onze confetti wederom scherp geprijsd. Deze dwarrelende stukjes gekleurd papier zijn leverbaar in zakken van 1 kilo, zodat u er flink op los kunt strooien. Deze confetti is ook uitstekend in combinatie met bepaalde confetti shooters te gebruiken. Ideaal dus voor als u vanaf de carnavalswagen of het podium 1 kilo confetti per keer het publiek in wilt vuren. We hebben niet alleen gekleurde snippers, maar ook confetti in metallic. Bij deze confetti ontstaan schitteringen wanneer er licht op valt. Dit zorgt voor een nog mooier en sfeervoller effect. Ze zijn bij ons verkrijgbaar in de kleuren goud, blauw, groen, roze, rood en zilver, dus combineer er lekker op los en geef uw feestje een nog sfeervollere tint!

Carnaval viert u voordelig met Heesbeen

Wie u ook bent en waar u ook gaat carnavallen, bij Heesbeen wordt het met de speciale actie wel heel voordelig. Maak vier dagen gebruik van onze attracties en betaal slechts twee dagen. Gebruik onze confetti op de carnavalswagen, voor in de kroeg of voor tijdens een buitenevenement. De confetti van Heesbeen maakt de sfeer helemaal compleet en is milieuvriendelijk. Neem contact op voor meer informatie of laat direct een offerte opmaken.