Heesbeen Kerst Kidsfestijn Mierlo

Bent u vorig jaar aanwezig geweest tijdens ons Heesbeen Kerst Kidsfestijn Mierlo? Dan hebben we goed nieuws: Ook dit jaar houden wij weer het Heesbeen Kerst Kidsfestijn Mierlo in De Brug Active. Vanaf 23 december 2017 tot en met 5 januari 2018 kunt u weer met uw (klein)kinderen terecht voor het grootste speelplezier!

Ultiem speelplezier tijdens de kerstvakantieKidsfestijn

Tijdens de kerstvakantie is de huidige zaal in De Brug Active helemaal omgetoverd tot een groot speelparadijs voor kinderen. De zaal staat vol met de leukste speelkussens en attracties om op te klimmen, glijden en klauteren. Uw kinderen of kleinkinderen kunnen de hele dag springen, spelen en plezier hebben. Uiteraard zijn onze attracties in het winterse thema!

Openingstijden

Het Heesbeen Kerst Kidsfestijn is van zaterdag 23 december tot en met vrijdag 5 januari en is dagelijks geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur. Met uitzondering van de volgende dagen:
– 1e kerstdag en 1 januari: gesloten
– 2e kerstdag: geopend van 11:00 tot 16:00 uur

Tickets en entree

Voor kinderen vanaf 1 jaar is de entreeprijs € 7,50 per persoon. Het Heesbeen Kerst Kidsfestijn is geschikt voor kinderen tussen de 1 en 12 jaar. Voor volwassene is de entree gratis. De tickets zijn verkrijgbaar bij de kassa.

Locatie en faciliteiten

Het Heesbeen Kerst Kidsfestijn wordt gehouden in De Burg Active, Arkweg 3-17 in Mierlo. U kunt daar eenvoudig gratis parkeren en onbeperkt gebruik maken van gratis Wifi.

Komt u naar het Kerst Kidsfestijn?

Bent u van plan om naar ons Kerst Kidsfestijn te komen met uw(klein)kinderen of heeft u interesse? Ga dan naar de evenementenpagina en laat weten of u erbij bent! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact op.