Heesbeen maakt uw buurtfeest nog gezelliger!

Na vele positieve berichten, hebben in de afgelopen weken bij Heesbeen Attractieverhuur met een aantal tegenvallers te maken gekregen. Het niet doorgaan van meerdaagse festivals en het opnieuw aanscherpen van de coronaregels veranderde het perspectief voor de zomer aanzienlijk. Waar we eerst nog hoopten op een feestzomer vol festivals en andere evenementen, moesten veel afspraken in de agenda helaas weer worden doorgestreept.

Straatfeesten

De aangescherpte maatregelen hebben echter ook een klein lichtpuntje: veel buurten hebben besloten het straatfeest met hun buren naar voren te schuiven. Straatfeesten worden al jarenlang gegeven en veel van onze klanten zijn er ook mee opgegroeid. Wij ook. Deze feesten zorgen voor een sterkere band met de buurt, en zijn vaak onvergetelijk. Juist omdat veel mensen vaak op vakantie gaan, worden deze veelal gegeven in september. Dan kan je vaak ook nog lekker buiten vertoeven en barbecueën.

Vakanties uitgesteld

Nu veel vakanties niet doorgaan omdat de regels strenger of onduidelijk zijn geworden, besluiten veel buren het campinggevoel dan maar naar de straat te halen. Ook voor u is dit misschien een interessant idee: deze zomer zijn er geen regels meer voor de groepsgrootte buiten, en garanties voor het einde van de zomer zijn er niet. Pak daarom al aan het begin van de schoolvakantie uit met een geweldig straatfeest of lekkere buurtbarbecue!

Borrel en spelen

Heesbeen maakt deze straatfuif graag nóg gezelliger. Dit doen we niet alleen door voor verschillende facilitaire zaken te zorgen, zoals tenten, tafels en barbenodigdheden, maar ook met diverse speeltoestellen. De kinderen moeten natuurlijk ook bezig worden gehouden terwijl jij aan het borrelen bent met de buurman. Een speelse greep uit onze leuke opties:

  • Een springkussen waarop onder toezicht kan worden gesprongen tussen de gangen door;
  • In een straat met jonge kinderen misstaat een draaimolen zeker niet. Hier kan uren met plezier in worden gedraaid;
  • Een potje voetbal kan met jong en oud. En zeker tijdens deze bomvolle sportzomer is een leuk voetbalspel een mooie aanvulling op uw buurfeest!

buurtfeest

Hulp bij opbouw

We kunnen ons voorstellen dat er bij het organiseren van een straatfeest toch meer komt kijken dan je eigenlijk had verwacht. Bij Heesbeen helpen we dan ook graag een handje mee. Tegen een meerprijs kunnen onze medewerkers u helpen met het opzetten van benodigdheden en attracties. Ook leggen ze u graag uit hoe alles precies werkt. Alle door u gereserveerde zaken kunnen netjes worden afgezet en opgehaald door Heesbeen.

Gezellig straatfeest

Wilt u deze zomer goed beginnen met een gezellig straatfeest? Kom dan snel in contact met Heesbeen Attractieverhuur! Wij maken uw buurtfeest dan nog leuker dan u had verwacht. Deel daarom snel de ideeën voor uw feest met onze medewerkers.