Heesbeen: de veilige attractieverhuurder

Op 14 februari, Valentijnsdag nota bene, werden we aangenaam verrast door een onverwachts bezoek van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). De NVWA bewaakt de veiligheid van voedsel en consumentenproducten en kwam onaangekondigd op bezoek bij Heesbeen Attractieverhuur om het reilen en zeilen van ons bedrijf grondig te inspecteren. Spannend!

100% veilige attracties

Op geen enkele manier konden we ons voorbereiden op de controle, want het bezoek kwam nogal onverwachts. Dit was dan ook wel even spannend. Gelukkig was de inspecteur positief verrast aangaande de geordendheid van alle materialen en de bijbehorende logboeken. We zijn deze controle dan ook uitstekend doorgekomen, wat inhoudt dat u bij Heesbeen 100% veilige attracties huurt. Ons harde, nauwkeurige werk wordt beloond. Daar zijn we wel een beetje trots op.

Heesbeen Attractieverhuur voor al uw feesten

Voor al uw verjaardagen, speciale gelegenheden, evenementen, themafeesten en meer is Heesbeen Attractieverhuur dé specialist. We hebben alles in huis om van elke aangelegenheid een onvergetelijk feest te maken. Bij ons vindt u attracties, partymaterialen, evenementen en promoties onder één dak. Kijk dus snel in de webshop, of neem contact met ons op voor al uw vragen.