Bij Heesbeen zijn we elke dag bezig met het verhuren van de leukste attracties, promoties en andere benodigdheden voor diverse evenementen. Om dit verantwoord te kunnen blijven doen waren ook wij op zoek naar oplossingen en bewustere keuzes. Doordat wij veel attracties vervoeren vinden we het belangrijk om ons hierop aan te passen en een steentje bij te dragen tegen de emissie uitstoot. Het begin naar het worden van een duurzamer bedrijf is gemaakt!

 

Wat zijn onze plannen?

Sinds kort hebben wij 40 zonnepanelen die ons aan groene stroom helpen. Dit was de eerste stap naar een bewustere toekomst. Om dit compleet te maken hebben we een duurzame warmte installatie geplaatst om te zorgen dat we geen onnodige grondstoffen meer verbruiken. De volgende stap voor Heesbeen is het compleet overstappen naar elektrische bedrijfswagens. Zo kunnen we heel Nederland voorzien van de leukste attracties, op een bewuste manier. Uitstoot verminderen staat hoog op het lijstje van Heesbeen.

Huur bewust bij Heesbeen

Duurzamer ondernemen staat bij ons hoog op het lijstje. Het overstappen naar elektrische auto’s en het leggen van zonnepanelen vinden we een mooi begin. Zo kunnen we iedereen blijven voorzien van fantastische attracties terwijl we blijven kijken naar de toekomst. Bent u geïnteresseerd in het huren van springkussens, publiekstrekkers, stormbanen of tenten en kramen? Neem dan vooral een kijkje op onze website. Wij hebben alles voor u in huis om van elk evenement een onvergetelijke dag te maken, voor jong en oud.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten? Neem contact op voor meer informatie over onze breng- en haalservice, attracties en diverse mogelijkheden. We vertellen u graag meer over wat we in huis hebben. Ook voor afwijkende verzoeken kunt u ons elke werkdag bereiken, we kijken graag naar wat we voor u kunnen betekenen. Tot snel bij Heesbeen!