Huur een aanhanger voor makkelijk vervoer

Heeft u een aanhanger nodig om iets makkelijk te vervoeren? Bij Heesbeen Attractieverhuur verhuren we verschillende aanhangers die geschikt zijn voor het vervoeren van kleine en grote voorwerpen. Hiervoor verhuren we aanhangers in vele soorten en maten.

Kleine aanhangers

Onze kleinere aanhangers zijn geschikt voor bestuurders die rijbewijs B hebben. Deze aanhangers kunt u gebruiken voor het vervoeren van klein bouwmateriaal of het vervoeren van kleinere benodigdheden voor een evenement of feest, zoals tafels en stoelen. U kunt dit soort aanhangers makkelijk bevestigen aan uw auto en er veilig mee de weg op. De kleine aanhangwagens met een enkele as huurt u bij Heesbeen voor € 19,-. Wanneer u iets groters moet vervoeren, kunt u beter voor onze grotere aanhangers kiezen.

Grote aanhanger met huifAanhangers

Bij Heesbeen kunt u ook grotere aanhangwagens huren met een huif, zodat alles in de wagen droog op zijn plek blijft staan. Deze wagens zijn het handigst bij het vervoeren van meerdere grote spullen, zoals bij verhuizingen. Zolang u er niet zoveel op laadt dat het gewicht boven de 750 kilo uit komt, mag u hiermee rijden met een gewoon autorijbewijs B. Een normale enkel as aanhanger met huif kunt u bij ons huren voor € 36,-.

Aanhangwagens met tandem as

Naast aanhangwagens met een enkele as verhuren we ook wagens met een tandem as. Bij deze wagens staan er twee sets met wielen vlak naast elkaar, zodat de aanhanger stabieler achter de auto blijft hangen tijdens het rijden. Hierdoor kunt u ook op wegen komen waar u sneller mag rijden of meer bochten moet maken. Ook kunt u er zwaardere voorwerpen mee vervoeren. Het is wel iets duurder om deze stabiele aanhangwagen te huren. Onze prijzen variëren van € 49,50 voor een wagen zonder huif, tot € 79,- voor een wagen met huif. Wel hebben we bij Heesbeen regelmatig acties waardoor huren goedkoper wordt.

Juist rijbewijs

Wanneer u een aanhangwagen bij Heesbeen huurt, moet u erop letten dat u over het juiste rijbewijs beschikt. Voor veel van onze wagens is een gewoon B-rijbewijs voldoende, maar voor langere exemplaren moet u een rijbewijs BE gehaald hebben. Bij Heesbeen controleren we of u het juiste rijbewijs heeft, voordat u met de aanhangwagen vertrekt. Zo weet u zeker dat u veilig de weg op gaat. Het handigst is om van tevoren op onze website te controleren welke soort aanhangwagen u het best kunt huren.

Aanhanger huren bij Heesbeen

Heeft u een aanhangwagen nodig om benodigdheden voor een evenement of feestje te vervoeren? Of misschien een attractie of meubels bij een verhuizing? Heesbeen verhuurt u een aanhanger die aan de juiste eisen voldoet. Neem vooral contact met ons op als u advies wilt over de aanhangwagen die u het best kunt huren. Dan maken we samen met u een keuze.