Inflatable Roller

Naast het verhuren van onder andere attractieverhuur, feestaankleding en publiekstrekkers hebben we ook de Inflatable Roller in huis. Een uniek systeem om verschillende soorten en maten luchtkussens makkelijk op te rollen zonder te veel inspanning. Deze gebruiksvriendelijke kussenoprollers zorgen ervoor dat niet alleen het feestje zelf leuk is, maar het opruimen ervan ook flink meevalt.

inflatable roller

Springskussens oprollen was nog nooit zo makkelijk

Wie ooit een springkussen van meer dan 300 kg heeft opgeruimd weet hoe lastig dit kan zijn. Het schoonmaken, leegpompen, opvouwen en oprollen van een springkussen is enorm arbeidsintensief en kan vervelend zijn als u hier niet de juiste mensen voor in de buurt hebt. Wij hebben de Inflatable Roller ontwikkeld om van deze last af te zijn en elk springkussen moeiteloos te kunnen oprollen.

De Inflatable Roller is makkelijk mee te nemen en kan op elke ondergrond worden gebruikt. Hij komt in twee modellen: model IR H400 voor kussens tot 300 kg en model IR H500 voor de zeer grote en zware kussens tot 800 kg. Zo kunt u elk springkussen op een ARBO verantwoordelijke manier met twee personen al opruimen.

Voordelen

Onze Inflatable Roller telt veel voordelen. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat het ontzettend veel inspanning scheelt. De roller zorgt voor een acceptabele ARBO arbeidsintensiviteit. Daarnaast heb je dus nog maar twee personen nodig om het luchtbed op te rollen, wat scheelt in het personeel.

Ook in tijd scheelt het flink, naast het sneller oprollen kunt u meteen meerdere kussens achter elkaar oprollen zonder te hoeven rusten. Door het strak oprollen van de springkussens scheelt het veel opslag en transport. Er wordt veel op ruimte bespaard doordat de roller strakker kan rollen dan personen met de hand voor elkaar krijgen. Bij neerslag blijft u tijdens het oprollen droog en schoon. Door de lengte van de pallet zorgt de Inflatable Roller ervoor dat elk opgerold springkussen dezelfde afmeting krijgt. Dit is makkelijk bij het opslaan en vervoeren van de springkussens.

Onze Inflatable Roller ook in huis?

Beschikt u over meerdere springkussens of verhuurt u ze zelf ook? Dan is onze Inflatable Roller wellicht een uitkomst voor u. Span uzelf nooit meer in dan nodig is en maak het opruimen van springkussens een stuk makkelijker. Wij zijn dagelijks bereikbaar en staan graag voor u klaar voor een passend advies. Neem gerust contact met ons op bij het hebben van vragen of opmerkingen of bestel de Inflatable Roller op onze webshop. Wie weet rolt u binnenkort ook wel moeiteloos uw springkussens op.