Inflatableroller: gemakkelijk oprollen van springkussens

Het zomerseizoen komt er weer aan dat betekent dat we overal steeds meer springkussens zullen zien. Dat is heel leuk, maar heeft ook een nadeel. Het is namelijk erg lastig om de zware attracties zelf op een strakke manier op te rollen. Gelukkig biedt Heesbeen de oplossing: de Inflatableroller. Met behulp van de Inflatableroller kunt u eenvoudig met z’n tweeën het luchtkussen netjes en strak oprollen. Interesse? Lees dan snel verder!

InflatablerollerVoordelen Inflatableroller

Om een attractie van 300 kilo op te ruimen, zijn normaal vier tot zes mensen nodig. Met behulp van de Inflatableroller kan dit beperkt worden naar slecht twee personen. Hierdoor worden personeelskosten bespaard. Daarnaast worden de luchtkussens op een ARBO-verantwoordelijke manier opgeruimd: strak en netjes. Ook voorkomt u vieze vlekken op uw kleding, omdat u niet in contact komt met het luchtkussen. De Inflatableroller scheelt enorm veel tijd en bespaart menselijke kracht. Zelfs kinderen kunnen gemakkelijk een luchtkussen oprollen zonder volwassenen. U wilt toch ook snel en gemakkelijk luchtkussens oprollen?

Werking Inflatableroller

U bent waarschijnlijk nieuwsgierig geworden hoe dit systeem werkt. Wij geven u daarom een gratis demonstratie van de Inflatable Roller bij u op locatie! Neem gerust contact met ons op voor een gratis demonstratie.

Interesse?

Bent u het beu om luchtkussens met moeite op te rollen? Probeer dan de Inflatableroller. Voor vragen of onduidelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen. Dan plannen wij een vrijblijvende afspraak in. Voor meer informatie over de Inflatableroller kunt u terecht op http://www.inflatableroller.com/