Zet de jarige extra in het zonnetje!

Een feestje geven op je verjaardag gaat er nu misschien iets anders aan toe dan doorgaans gebruikelijk was. Al mogen sommige leeftijden en mijlpalen absoluut niet ongemerkt aan ons voorbij gaan. Dankzij onze publiekstrekkers zorg je toch dat iemand ongekend in het zonnetje wordt gezet. Wij hebben veel verschillende opties om iemand toch zijn of haar verjaardag op een speciale manier te vieren.

sarah met rollator

Sarah met rollator

Als je partner, kennis, collega, buurvrouw of tante de 50 jaar bereikt kan een Sarah voor de deur niet missen. Wij hebben dan ook verschillende Sarah’s in ons assortiment om iemand ultiem te verrassen. Natuurlijk hadden wij al Sarahs met verschillende hoogtes, maar nu hebben we ook Sarah met een rollator om het feest echt komisch te beginnen. Deze vier meter hoge opblaasbare pop brengt gegarandeerd de sfeer erin.

Abraham met rollator

En wat we voor een Sarah kunnen betekenen, geldt natuurlijk ook voor een Abraham. Verras de Abraham in jouw buurt met onze nieuwe pop mét rollator. Abraham kennen we al langer, we stoppen hem nu alleen in een nieuw jasje. Zo zorg je ervoor dat er nog langer over feestje nagepraat zal worden.

Leeftijdsborden

Wij hebben de grootste leeftijdsborden van Nederland! Met maar liefst 6 meter hoogte op de telling kun je kiezen uit elke leeftijd van 1 t/m 100 (12,5 ook inbegrepen). Zo voelt de jarige zich echt speciaal. Zet hem in de tuin of bij de voordeur om iedereen te laten weten wat er te vieren is en de jarige in het zonnetje te zetten. Zo maak je er een onvergetelijk feestje van.

Naast onze nieuwe publiektrekkers hebben we natuurlijk nog veel meer opblaasborden en -poppen in onze voorraad. Hou je een themafeest? Misschien is een van de onderstaande items iets voor jou.

Champagne

Onze champagnefles is een echte multi inzetbare publiekstekker. Champagne zelf zegt al ‘feest!’, wat de gelegenheid dan ook mag zijn. Organiseert u een verjaardagsfeest, trouwfeest, nieuwjaarfeest, is iemand geslaagd of is er een housewarming? De champagne is altijd een ware toevoeging.

Olifant

De olifant is een echte hit onder kinderfeestjes. Bij bijvoorbeeld jungle, safari, of andere dieren themafeestjes is onze olifant onmisbaar. Kinderen vinden onze maar liefst 5 meter hoge olifant prachtig en het maakt een kinderfeest een dag om niet te vergeten.

Huren bij Heesbeen

Wat voor verjaardag u ook viert, en wat het thema ook is, Heesbeen heeft voor u een passende publiekstrekker in huis. Zo kunnen we samen zorgen dat de jarige een onvergetelijke dag heeft. Heeft u vragen of wilt u advies over het huren van een van onze poppen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan dagelijks voor u klaar zodat u een prachtig verjaardagsfeest kan organiseren!