Koningsspelen: dit jaar 2 dagen!

20 en 21 april is het weer zo ver! Terwijl de volwassenen nog flink aan het werk zijn vermaken de kinderen zich deze dagen het liefst buiten met allerlei activiteiten. Deze dagen staan in het teken van gezelligheid en sportiviteit en daarom schieten de sportieve dagfeestjes uit de grond. De Koningsspelen vinden dit jaar eenmalig op 2 dagen plaats, doordat het Suikerfeest op 21 april 2023 valt. Een fantastische gelegenheid om de Koningsspelen extra uitgebreid te vieren! Wilt u ook een evenement organiseren dit jaar? Heesbeen voorziet u van alle gewenste attracties, (sportieve) spellen en benodigdheden zodat iedereen een leuke tijd heeft tijdens deze speciale tweedaagse editie van de Koningsspelen.

Organiseer een onvergetelijke dag

koningsspelen

De bedoeling van deze dag is dat kinderen op een leuke manier bezig zijn met sport en beweging. In de lente is het de uitgelezen tijd om ze blij te maken met leuke attracties. Van diverse springkussens en themapakketten tot een veilig georganiseerde zeskamp vol attracties, we hebben het allemaal voor u in huis. Onze attracties en spellen voldoen uiteraard aan de laatste veiligheidseisen zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. De kinderen kunnen, samen met permanent gebruikstoezicht, zich de hele dag veilig vermaken. Samen met Heesbeen kunt u voor iedereen een plezierige Koningsspelen organiseren.

Reserveer op tijd!

Tijdens de Koningsspelen worden er veel attracties gehuurd. Het is daarom slim om op tijd een reservering te plaatsen zodat u verzekerd bent van de attracties van uw keuze. Laat u verrassen door onze uiteenlopende opties en zorg dat deze Koningsspelen gegarandeerd een succes worden! De bestelde attracties kunnen vanaf de dag ervoor om 13:00 opgehaald worden en kunt u de dag na het huren tot 13:00 bij ons terugbrengen. De meeste attracties passen gewoon op de achterbank, maar mocht het nodig zijn kunt u ook bij ons terecht voor het huren van een busje of aanhanger. Samen maken we het u graag zo makkelijk mogelijk. Uiteraard is het mogelijk om de attracties en benodigdheden twee dagen te huren, bespreek gerust met ons de mogelijkheden.

Maak er met Heesbeen een sportieve dag van

Wilt u graag wat leuks organiseren tijdens deze sportieve dagen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om alle mogelijkheden te bespreken. Bekijk de verschillende opties op onze website en vraag vrijblijvend een offerte aan voor het complete plaatje. Heeft u nog vragen over onze service, de attracties of de levering? We vertellen u graag meer en voorzien u van een professioneel advies op maat. Met Heesbeen weet u precies waar u aan toe bent. Maak van deze speciale tweedaagse editie van de Koningsspelen een waar succes!